Monteur Transportbanden

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maintec Noordwest Nederland
 • Plaats: Schiphol
 • Plaatsingsdatum: 02-12-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim, Freelance


Algemene omschrijving

Voor het uitvoeren van zowel preventief als correctief onderhoud, maar ook voor inspecties en inbouwen van modificaties aan de verschillend equipment waaronder met name transportbanden, zijn we op zoek naar een ervaren monteur. Afwisselend werk in o.a. de de-icers, loaders en transporters behoort tot de mogelijkheid. Als monteur wordt er van je verwacht dat je op een binnenkomend equipment/voertuig zelf regulier onderhoud kan uitvoeren. Je inspecteert het voertuig/equipment zowel visueel als met hulp van een werkorder.Je controleert het voertuig/equipment (met hulp van een inspectielijst) en spoort eventuele storingen op. Je bestelt benodigde materialen en/of onderdelen en haalt deze op bij de magazijnbalie. Je vervangt onderdelen c.q. repareert het betreffende voertuig/equipment zonder documentatie en veiligheidsvoorschriften uit het oog te verliezen.En je controleert en test uiteraard daarna het voertuig.Als monteur weet je waar jouw kracht ligt, maar je weet ook heel goed wanneer je bij meer complexe of afwijkende storingen, vertragingen of andere onvoorziene werkzaamheden of onderhoudsvragen, de juiste collega en/of je leidinggevende moet informeren! KLM Equipment Services werkt met een geavanceerd IT systeem waarin opdrachten, werkinzet, bestellingen en facturen allemaal bij elkaar gebracht worden. Dit betekent dat je ook enige computerbehendigheid nodig hebt.

 

Dit is een uitdagende functie waarbij jij je nooit verveelt!

Gestelde eisen

• MBO diploma motorvoertuigen (bij voorkeur 1e, eventueel 2e monteur);

• In bezit van Rijbewijs B;

• In bezit van NEN3140/NEN9140 of bereidheid dit te halen;

• Recente relevante werkervaring met onderhouden van en reparatie aan voertuigen;

• Behendig met computersystemen;

• Zelfstandig, teamplayer, communicatief, zorgvuldig en veilig kunnen werken;

• Juiste prioriteiten kunnen stellen en onder tijdsdruk kunnen werken;

• Fysiek: tillen (20kg) klimmen, onhandige houdingen op/of onder voertuigen.

Na een kennismakingsgesprek met Maintec, word jouw profiel voorgelegd aan onze opdrachtgever. Er volgt een eerste kennismakingsgesprek, bij groen licht van zowel jouw als onze opdrachtgever gaan verder met de volgende procedure. Veiligheidsonderzoeken en trainingen maken onderdeel uit van de selectieprocedure:

• Screening bij KLM Security Services

• VGB van AIVD voor een schipholpas

• MLV certificaat.

 

Er is géén parkeermogelijkheid ; reizen met OV of parkeren op de personeelsparkeerplaatsen en 10-15 minuten met de bus zijn de enige opties.

 

 

Uren

Afhankelijk van de functie.

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:

Een contract via Maintec en daarna zijn er mogelijkheden aanwezig voor een contract bij onze opdrachtgever.

 • Een aantrekkelijk salaris  tussen de € 1.836,- en € 2.700,-, dit is conform Motorvoertuigen en tweewielerbedrijf CAO op basis van leeftijd, ervaring en opleiding
 • Vakantiedagen opbouw
 • Pensioenopbouw volgens STIPP pensioenfondsen 
 • Elke week salaris uitbetaling
 • Reiskostenvergoeding volgens de reiskostenregeling
 • Extra toeslagen voor overwerkuren en toeslagen buiten het normale dienstrooster
 • Zij bieden parkeervoorzieningen op 10-15 minuten afstand van de werklocatie 

 

 

 

 Sollicitatieprocedure

Interesse en wil je meer weten? Neem dan contact met mij op en ik vertel je er graag meer over. 

Informatie over Maintec Noordwest Nederland

KLM Equipment Services onderhoudt veel verschillende voertuigen (Ground Support Equipment; GSE) die gebruikt worden op de platforms. Denk hierbij aan de-icers, ground power units (GPU's), vliegtuigtrekkers, transportbanden en bagage loaders, maar ook bussen en tankwagens. Wij voeren zowel preventief als correctief onderhoud uit, we voeren zowel inspecties uit en doen modificaties aan de verschillende bedrijfswagens en de nieuwste elektrische bussen. KES beschikt dan ook over brede deskundigheid in alle aspecten van voertuigen en equipment voor het afhandelen van vliegtuigen. De sfeer binnen de organisatie is ongedwongen , er wordt hard gewerkt en ook veel gelachen. Je komt te werken in een team met enthousiaste collega's .  Zij hechten veel waarde aan een goed evenwicht tussen werk en privé. Binnen de organisatie zijn er doorgroeimogelijkheden wanneer daar interesse voor is. 

Maintec Noordwest Nederland
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Allround elektro monteur

  Gisteren geplaatst door Maintec West Nederland

  Als er op het terrein elektra moet worden aangelegd dan ga jij dit doen, je controleert dagelijks de brandmeldinstallaties, toegangspoort en bedrading zijn jouw verantwoording!  

  Maintec
 • Industrieel schoonmaker

  Gisteren geplaatst door Timing Amsterdam Ceintuurbaan

  Als medewerker schoonmaak zal jij samen met een andere medewerker de machines schoonmaken.Heb jij hier geen ervaring mee? Geen probleem! De werkgever is bereid jou alles te leren. Wat we wel graag zien is dat je technisch inzicht heb. Jij zal namelijk zelfstandig te werk gaan. Er word verwacht dat je secuur en nauwkeurig werkt. Daarnaast is het belangrijk dat je goed het overzicht weet te houden wat die prioriteiten zijn. Er komen namelijk soms spoed opdrachten en deze moeten dan voor gaan.Om...

  Timing Amsterdam Ceintuurbaan
 • Werkvoorbereider Elektrotechniek Schiphol

  Gisteren geplaatst door BAM Bouw en Techniek

  Wil jij van aanvang tot de oplevering volledig betrokken zijn bij de meest mooie projecten op Schiphol? Wordt dan een van onze nieuwe werkvoorbereiders Elektrotechniek. Wat ga je doen? Technisch beheer van gebouwen is de laatste jaren steeds complexer geworden. BAM Bouw en Techniek tilt klimaatbeheersing, brandbeveiliging, energiemanagement, en het ontwerp en onderhoud van installaties naar een hoger niveau. Het team Beheer & Onderhoud kenmerkt zich door de samenwerkingsgerichtheid...

  VONQ BV
 • Facilitair medewerker bij Gemeente P'rend

  Gisteren geplaatst door Start People

  Voor Gemeente Purmerend zijn wij per direct op zoek naar een Facilitair medewerker. De functie betreft een tijdelijk dienstverband voor de duur van ongeveer een maand. De functie is fulltime, 36 uur per week.De facilitair gebouwenbeheerder houdt toezicht op conditie en prestaties van de gebouw gebonden installaties (o.a. het luchtbehandelingssysteem, het beveiligingssysteem en de brandmeldinstallatie). Je analyseert storingen en afwijkmeldingen, stelt hierin de juiste prioriteiten, handelt...

  Start People
 • Reefer monteur

  Gisteren geplaatst door E&I

  Ben je op zoek naar een uitdagende functie in de haven in een gezellig technisch team? Kom dan eens kijken bij de functie Reefer monteur! Je werkzaamheden zullen bestaan uit:Preventief onderhoud aan koelcontainers;Repareren en testen van de koelcontainers;Zowel koeltechnisch als elektrotechnisch te werk gaan.Spreken deze werkzaamheden jou aan en wil jij werken in een goede en veilige werkomgeving waar de balans tussen werk en privé niet vergeten wordt?

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank