E-bike Specialist (training)

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maintec Bikeflex
 • Plaats: Zeist
 • Plaatsingsdatum: 08-11-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim, Freelance


Algemene omschrijving

Hierin zullen we alle moderne uitleesapparatuur op het gebied vanelektrische fietsen behandelen. 
Denk hierbij aan Bosch, Cortina Ecomo, Shimano Steps DI II, Yamaha, Panasonic,Ion en Emotion. 

Tevens hebben we de beschikking over een hyper moderne accu-tester welke dekwaliteit en capaciteit kan testen van de verschillende accu's.

Daarnaast behandelen we ook het meten met de multimeter om verschillendestoringen uit niet intelligente fietsen te halen.


Gestelde eisen

Decursus is één dag. Luxe lunch koffie en thee wordt verzorgd.

12 november 2018 

Kost €225,- excl. BTW

Er is nog plaats 


Uren

Afhankelijk van de functie.

Informatie over Maintec Bikeflex

Bikeflexis opleider in de fietstechniek en E-bike kennis. Speciaal voor de e-bikehebben we een aparte training van 1 dag.Volgende training is 12 novembervan 9:00 uur tot 17:00 uur in Zeist.

Maintec Bikeflex
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Cashen voor Kerst!

  Vandaag geplaatst door Timing Amsterdam Ceintuurbaan

  De periode voor Kerst komt er aan en dat betekent dat er veel post bezorgd gaat worden! Voor week 47 tot en met 51 zoeken zij aanpakkers die nog even willen cashen voordat de Kerst begint!In deze tijdelijke functie gaan ze gebruik maken van een magazijn in Westpoort om alle extra pakketjes te bezorgen en te sorteren.Jij bent dus verantwoordelijk dat de post op de juiste manier wordt gesorteerd. De pakketen zullen maximaal 10 kilo zijn. Je gaat pakketen op de band leggen, van de band af halen...

  Timing Amsterdam Ceintuurbaan
 • Vuilnisophaler

  Gisteren geplaatst door Timing Amsterdam Ceintuurbaan

  - Wekelijkse uitbetaling - €10.18 per uur - Goede werktijden en een leuke werksfeer- Werken in een inspirerende omgeving Je werkzaamheden bestaan uit: - Legen van de inzamelmiddelen voor het afval in kantoren (95% van de tijd)- Aanspreekpunt voor de gebruiker bij vragen over het inzamelsysteem - Het efficiënt uitvoeren van de ophalingen- Schriftelijk kort rapporteren van uitgevoerde taken- Garant staan voor een excellente service op de locatie- Werken volgens de veiligheidsinstructies

  Timing Amsterdam Ceintuurbaan
 • CNC Frezer

  Gisteren geplaatst door Maintec Noordwest Nederland

  AlsCNC Frezer / Operator ben je onder andere verantwoordelijk voor het hetzelfstandig beladen en bedienen van het CNC-bewerkingscentra voor zowelkleine series als voor serieproductie. Hierbij maak jegebruik van moderne bewerkingscentra (Unisigns en Mitsui Seiki machines) gekoppeld aan een Fastems FMS magazijn.Als CNC Frezer / Operator zal jouw werkdag bestaan uit het instellen, afstellen, beladen en bedienen van CNC-bewerkingscentra met Siemens en Fanuc besturing. Ter voorbereiding van de...

  Maintec
 • Medewerker Spuiterij

  Gisteren geplaatst door Maintec Noordwest Nederland

  Alsmedewerker Spuiterij ben je onder andere verantwoordelijk voor het volgens planning inhangen, afplakken (maskeren), en voorbewerken van onderdelen (te spuiten objecten) volgens de dagplanning. Vervolgens zal je de producten spuiten, waarbij je tevens zorgdraagt voor een verantwoorde manier van verfopslag. Het assembleren van producten en accessoires aan de hand van tekeningen (zowel suks- als seriematige producties) behoort tevens toe aan de werkzaamheden op de afdeling. 

  Maintec
 • Medewerker Lasserij

  Gisteren geplaatst door Maintec Noordwest Nederland

  Alsmedewerker Lasserij ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het samenstellen en handlassen van halffabricaten (plaatwerkonderdelen/constructies). Overige werkzaamheden kunnen bestaan uit: Robotlassen, Puntlassen, Afbramen en Stralen. Deze werkzaamheden voer je in overleg met de andere collega's op de afdeling volgens een dag planning uit. 

  Maintec

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank