Werkvoorbereider elektrotechniek

Baan gegevens

 • Bedrijf: Gemeente Amsterdam
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 28-11-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Werkvoorbereider elektrotechniek
Het leven in Amsterdam raakt flink verstoord als beweegbare assets niet werken. Daarom zorg jij dat de elektro-installaties altijd in orde zijn.

In het kort

Uren per week 36
Werk-/denkniveau Mbo
Salaris max. € 3.376,-
Vacaturenummer 18110274
Sluitingsdatum 03-01-2019
Vakgebied Bouw- en civieltechnisch

De functie
Denk je aan Amsterdam, dan denk je aan de vele bruggen. Karakteristieke objecten, die ook onwijs belangrijk zijn voor de functionaliteit van de stad. Als beweegbare brugdelen niet goed werken, kan het dagelijks leven namelijk flink verstoord raken. Gelukkig zorg jij als werkvoorbereider elektrotechniek dat deze beweegbare objecten altijd optimaal presteren. Zo blijft ons Amsterdam voor iedereen the place to be!

Dit ga je doen

Op de elektrotechnische installaties van onze beweegbare bruggen en sluizen plegen we cyclisch en geprogrammeerd onderhoud. En jij zorgt dat alle werkzaamheden moeiteloos kunnen worden uitgevoerd. Je stelt opdrachten op vanuit het onderhoudsprogramma van de gemeente en bereidt deze grondig voor. Zo overleg je met de directievoerder over wat er moet gebeuren, maak je prijsafspraken met de aannemer en zorg je dat materialen tijdig worden ingekocht en op locatie worden afgeleverd. Verder verzorg je werktekeningen en maatvoeringen, regel je de benodigde vergunningen en ontheffingen en schrijf en controleer je bestekken.

Zit je werk er op als de onderhoudswerkzaamheden beginnen? Echt niet! Jij blijft alles nauwlettend in de gaten houden. Je borgt het gegevensbeheer en bent verantwoordelijk voor nacalculaties. Tijdens je werk schakel je continu tussen kostprijs, kwaliteit en tijd. Een dynamisch werkveld, en dat bij het meest uitdagende areaal van het land.

Een andere belangrijke rol is jouw bijdrage aan het optimaliseren van ons objectbeheersysteem. Hiermee kunnen we in één oogopslag de conditie, eigenschappen en andere belangrijke gegevens van een object zien. Veel van die informatie zit nu nog alleen in de hoofden van collega’s. Aan jou de taak die kennis op te halen en in te voeren in het systeem.

Gestelde eisen

Dit is jouw kracht
Jij ♥ Amsterdam! En daarom houd je bij jouw beslissingen en opdrachten continu rekening met de gevolgen daarvan voor de bereikbaarheid en toegankelijkheid van de stad. Daarnaast ben je een positief ingesteld persoon. En je maakt bij wijze van spreken je eigen opdrachten: afwachten is niet jouw stijl. Je bent een aanspreekbare en toegankelijke werkvoorbereider op wie collega’s kunnen bouwen. Verder heb je:

 • Een mbo 4-diploma in een elektro- of energietechnische richting.
 • Minimaal één jaar ervaring binnen het vakgebied, door werk of (afstudeer)stage.
 • Kennis van RAW, UAR en UAV.
 • Kennis van en ervaring met objectbeheersystemen en werkplanning.

Dit bieden wij je
 • Minimaal € 2.335,- en maximaal € 3.376,- bruto per maand (schaal 8) op basis van een 36-urige werkweek. Je exacte salaris is afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring.
 • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, met onder meer opname in het ABP-pensioenfonds, een maandelijkse bijdrage aan je ziektekostenverzekering en een reiskostenvergoeding van 19 cent per kilometer.
 • De mogelijkheid om thuis te werken en flexibele werktijden te hanteren, voor een goede balans tussen werk en privé.
 • Een individueel keuzebudget om extra verlofuren mee te kopen, opleidingskosten van te betalen of te laten uitbetalen in de vorm van extra inkomen.
 • Complexe, afwisselende werkzaamheden en een plek in een collegiaal, divers team waarbinnen iedereen zijn identiteit en eigenheid behoudt.
 • Uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden zoals officetrainingen, mindfulness en vakspecialistische opleidingen.

Hier ga je werken
Amsterdam groeit! Elk jaar komen er meer bezoekers, bewoners en bedrijven naar onze prachtige stad. Bij de gemeente Amsterdam werken we met 14.000 collega’s dagelijks aan een veilige, schone stad waar het goed wonen, werken en ontspannen is. Dit doen we voor de 2,3 miljoen bezoekers van Sail, maar ook voor de buurman die graag een bloemperkje voor de deur wil. Je kunt je voorstellen dat het hierbij belangrijk is dat we assets zoals verhardingen, bruggen, kademuren en openbare verlichting goed onderhouden. Dit is de taak van onze afdeling Stedelijk Beheer. Om alle uitdagingen in de openbare ruimte het hoofd te bieden, richten wij ons op diverse transities. Zo verschuift onze focus van taakgericht naar procesgericht werken. Bij de afdeling Civiele Constructies zijn we betrokken bij elkaar, elkaars werk én bij de stad. Onze mensen weten wat speelt in de stad en de wereld, net als jij.

Reageer direct
Zet jij je ideeën en kennis graag in voor een ambitieuze werkgever die het beste wil voor de stad Amsterdam en haar bewoners, ondernemers en bezoekers? Upload dan uiterlijk donderdag 3 januari 2019 je motivatie en cv via de ''Solliciteer'' button. De selectiegesprekken vinden plaats op woensdag 16 januari, het arbeidsvoorwaardengesprek is maandag 21 januari.

Vragen?
 • Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Eduard Otte, teammanager Directie & Toezicht. Hij is bereikbaar via 06 – 53 60 57 87 en eduard.otte@amsterdam.nl.
 • Vragen over de sollicitatieprocedure? Stel ze aan Christine Hilgers, projectleider Werving & Selectie, via 06 – 11 18 57 40 of c.hilgers@amsterdam.nl.

Goed om te weten
 • De gemeente Amsterdam wil een diverse en inclusieve organisatie zijn. Een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de diversiteit van medewerkers inzet om betere resultaten te halen voor de stad. Talent als basis, diversiteit als kracht. We streven naar een personeelsbestand dat een afspiegeling is van de beroepsbevolking van Amsterdam met al haar aanwezige verschillen.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Uren

36

Salaris

€ 2.335 - € 3.376

Informatie over Gemeente Amsterdam

Gemeente Amsterdam
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Betontimmerman

  Gisteren geplaatst door Recruitment

  Klinkt het werken als betontimmerman jou als muziek in de oren en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren betontimmerman! In deze functie zijn we op zoek naar een betontimmerman die ervaring heeft met betonconstructies en het maken van houten en prefab bekistingen. Wat zijn jouw taken?Het maken van zowel houten als prefab bekisting;Profielen stellen;Het controleren van maatvoeringen;Beton verwerken;Het vlinderen van de gestorte vloer

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Kraanmachinist Shovel (Grondwerk)

  Gisteren geplaatst door Bouw

  Ben jij multifunctioneel inzetbaar en kan jij als geen ander werken met een shovel kraan? Wordt jij graag ingezet op uitdagende projecten in de grond-, weg- en waterbouw en heb jij de nodige ervaring om een team op sleeptouw te nemen? Dan is de functie als Shovel kraanmachinist GWW op jouw lijf geschreven. Als Shovel kraanmachinist voer je de volgende werkzaamheden uit:Inmeten, graven en dichten van sleuven;Graafwerk voor riolering, watergangen en kabelaanleg;Grondwerk &...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Stratenmaker GWW

  Gisteren geplaatst door Bouw

  Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als stratenmaker bij een bedrijf met mooie projecten in de regio van Almere? Vind jij het leuk om in teamverband te werken en houd je van veel afwisseling tijdens je werkuren? Als stratenmaker ben je bezig met leuke projecten voor zowel de gemeente als voor particulier, van tuinaanleg tot speelplaatsen en van rotondes tot parkeerplaatsen. De functie is erg flexibel en geen enkele dag is hetzelfde, dus solliciteer direct op de functie Stratenmaker...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Zelfstandig Schilder

  Gisteren geplaatst door Schilders

  Heb jij passie voor het schilderen en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Dan is deze vacature voor jou! Wij zijn per direct op zoek naar een schilder met minimaal 5 jaar ervaring. De werkzaamheden zullen bestaan uit:Binnen- en buitenschilderwerkSchuren;Gronden;Lakken;Sausen.Kortom: Wil jij jezelf als schilder verder ontwikkelen, waardoor jij kan doorgroeien in het schildersvak? Dan hebben aandacht voor jouw ontwikkeling!

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Grondwerker

  Gisteren geplaatst door Bouw

  Je komt als grondwerker te werken in een civiel-technisch aannemingsbedrijf. Het bedrijf is gespecialiseerd in wegenbouw, kabels en leidingen, grondwerk, waterbouwkundige werken en landbouwinrichting. In deze vakgebieden doet het bedrijf zowel projecten ontwerpen als uitvoeren. Als grondwerker kom je te werken in een organisatie die al ruim 30 jaar ervaring heeft in deze civiel-technische sectoren. Je komt te werken in een team met goed opgeleide en vakkundige medewerkers. Mede door de goede...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank