Adviseur Arbo, milieu en veiligheid

Baan gegevens

 • Bedrijf: Amsta
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 07-06-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Ben jij een ervaren Arbo- en Milieuadviseur? Kan jij in het licht van de huidige organisatieontwikkeling helpen om duurzame inzetbaarheid van Amsta medewerkers te vergroten en de juiste beleidskeuzes te maken op het gebied van preventie en gezondheid? Ben jij op niveau van het management een stevige gesprekspartner? Kun jij je hierin vinden en weet je inhoud te geven aan onze kernwaarden: professioneel, persoonlijk, liefdevol en praktisch. Dan verwelkomen wij je graag bij Amsta!
Als inhoudelijk expert ontwikkel je het beleid op gebied van Arbo- en Milieuvraagstukken en adviseert het management ten aanzien van strategische en tactische keuzes. Je volgt de interne en externe ontwikkelingen rondom Arbo- en Milieuvraagstukken. Je beoordeelt wat deze voor consequenties kunnen hebben voor Amsta en vertaalt deze naar beleid en processen en procedures. Je adviseert het management bij de uitvoering van het Arbo- en Milieuvraagstukken en ondersteunt bij de implementatie.
Daarnaast houd jij bezig met de bedrijfshulpverlening, de risico-inventarisaties en – evaluaties en de milieu-audits. Je monitort ongevallen en verzorgt managementinformatie.
.

Gestelde eisen

Amsta is een organisatie in ontwikkeling. Wij zoeken een collega met een stevige persoonlijkheid die visie en een pragmatische aanpak combineert.
Je bent in het bezit van een relevant HBO-diploma. Ruime werkervaring op het gebied van Arbo en Veiligheid is een must. Affiniteit en ervaring op het gebied van milieubeleid is een pre.
Je kunt op verschillende niveaus binnen de organisatie meedenken en advies uitbrengen, zowel mondeling als op schrift. Je bent een stevige gesprekspartner en beschikt over een proactieve houding. Resultaatgericht, een stimulerende persoonlijkheid, iemand die kansen ziet en inspeelt op ontwikkelingen en veranderingen: dit zijn de competenties die wij zoeken in onze nieuwe collega.

Uren

32

Meer informatie

Wij bieden je een boeiende baan in een dynamische organisatie in de ouderen- en gehandicaptenzorg. Kwaliteit van zorg en ontwikkeling van medewerkers staan bij Amsta hoog in het vaandel.
Het betreft een dienstverband voor 32 uur per week, in eerste instantie voor een jaar met de intentie om bij gebleken geschiktheid, dit voort te zetten voor onbepaalde tijd. Salariëring is volgens de CAO VVT (functiegroep 55, tot max. € 4.021,18 bij voltijd).
Bij Amsta bieden wij hierbij een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie over Amsta

IEDEREEN TELT Amsta is een grote zorgorganisatie in Amsterdam, die persoonlijk ondersteuning, wonen, zorg en welzijn biedt aan mensen met een verstandelijke beperking en ouderen. We ondersteunen mensen die aan het kortste eind dreigen te trekken, zonder de regie over iemands leven over te nemen. We werken liefdevol en persoonlijk met......
Lees meer over Amsta

Amsta
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Senior payroll medewerker bij een trustkantoor op de Zuidas in Amsterdam

  Gisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Voor externe partijen ga jij als senior payroll medewerker samen met het team diverse processen kritisch behandelen voor zowel nationaal als internationale klanten. Jij bent een ondernemend type die met een frisse blik samen met het team super service gericht is. Jij brengt naast je enthousiasme ook een goede bijdragen aan het team zodat er effectiever, efficienter en meer service minded gewerkt gaat worden. Spreekt jou dit aan, voldoe je aan de harde eisen...

  YoungCapital
 • Word tijdelijke fulltime HR servicedesk medewerker bij APG in Amsterdam

  Eergisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Voor de periode tot 1-12-2019 is APG opzoek naar een collega bij de HR Servicedesk in Amsterdam. Als HR servicedesk medewerker verricht je ondersteunende (administratieve) werkzaamheden aan klanten met betrekking tot HR vraagstukken. Je beheert en onderhoud diverse administraties verbonden aan CAO, bedrijfseigen regelingen en HRM activiteiten, binnen de gestelde administratieve (AO/IC) richtlijnen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen en verwerken...

  YoungCapital
 • Fulltime recruiter gezocht bij een tof IT recruitmentbureau in Hoorn

  Eergisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Wintersport? Kom maar door...Als fulltime recruiter in Hoorn ben jij de Robert de Brink in het maken van de juiste match. Je gaat op zoek naar kandidaten voor bedrijven in de IT-sector. Easy? Zeker niet. Maar een uitdaging ga jij niet uit de weg. Voordat je begint, breng je in kaart wat de wensen zijn van de klant: wie zoeken? Met welke skills? En per wanneer? Toffe kandidaten gevonden in de database of via LinkedIn? Bellen met die handel! Ging de telefonische...

  YoungCapital
 • Interim Talent Recruiter

  Eergisteren geplaatst door YER Nederland B.V.

  Als interim Talent Recruiter wordt je verantwoordelijk voor het werven van MBO/HBO profielen voor de productie locaties van onze klant in Midden (Oost) en Noord Nederland. Dit zijn met name technische functies zoals maintenance technicans, (proces)operators en monteurs. Je wordt verantwoordelijk voor het volledige recruitment proces van A tot Z. Dit start natuurlijk altijd met een job-intake met de hiring manager, vervolgens het proactief benaderen van de juiste kandidaten op de...

  YER Nederland B.V.
 • Functioneel (Applicatie)beheerder Salesforce

  Eergisteren geplaatst door YER Nederland B.V.

  Als Functioneel (Applicatie)beheerder Salesforce ontwerp je applicatie designs welke aansluiten op de wensen vanuit de business. Je spart met verschillende interne klanten (management, consultants, finance, marketing) over de requirements. In samenwerking met een externe partner (technische Salesforce consultant) realiseer je de designs in de vorm van de optimale configuratie in onze Salesforce-omgeving. Werkzaamheden zijn onder andere business analyse, design en functionele applicatie...

  YER Nederland B.V.

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank