Trafficer

Baan gegevens

 • Bedrijf: ARTO Recruitment
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 13-05-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Chauffeur / Koerier (nachtdiensten)

  Toegevoegd op 07-08-2019 door ARTO Recruitment

  Als Chauffeur / Koerier (rijbewijs B of BE) ben jij verantwoordelijk voor het vervoeren van producten van A naar B. Je komt bij zowel particuliere als zakelijke klanten over de vloer en je zorgt ervoor dat je bij iedereen een goede indruk achter laat.

  ARTO Recruitment
 • Frontoffice Medewerk(st)er

  Toegevoegd op 07-08-2019 door ARTO Recruitment

  Bij binnenkomst hoor je de telefoon al rinkelen. Deze zal de rest van de dag nog meerdere malen afgaan. De telefoontjes zullen worden afgewisseld met binnenkomende klanten en bezoekers aan de balie. Met jouw representatieve, toegankelijke en dienstverlenende houding weet jij al deze klanten perfect te helpen en te woord te staan. Je zal vragen beantwoorden, afspraken inplannen en reserveringen van vergaderruimtes coördineren. Het klantencontact zal worden afgewisseld met een diversiteit...

  ARTO Recruitment
 • Chauffeur Rijbewijs BE (16-40 uur)

  Toegevoegd op 07-08-2019 door ARTO Recruitment

  Als Chauffeur Rijbewijs BE ben jij verantwoordelijk voor het vervoeren van producten van A naar B. Je komt bij zowel particuliere als zakelijke klanten over de vloer en je zorgt ervoor dat je bij iedereen een goede indruk achter laat.

  ARTO Recruitment
 • Junior Category Manager

  Toegevoegd op 18-07-2019 door Independent Recruiters

  Junior Category Manager gezocht voor een snelgroeiende internationale retailorganisatie actief binnen de consumenten-electronica markt dicht bij Schiphol! Ben jij een commerciƫle starter en zie jij voor je zelf een toekomst als category manager? Heb jij nu al onderhandelings-skills en oog voor trends? Dan hebben wij een interessante functie als junior category manager! Samen met de category manager ben je verantwoordelijk voor het hele traject van inkoop tot uiteindelijke verkoop van de...

  Independent Recruiters

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank