Acceptant Consumptief Krediet

Baan gegevens

 • Bedrijf: ARTO Recruitment
 • Plaats: Amersfoort
 • Plaatsingsdatum: 22-03-2018
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Als Acceptant Consumptief Krediet ben je verantwoordelijk voor het behandelen, beoordelen en fiatteren van zowel particuliere als zakelijke kredieten en leaseaanvragen voor bestaande en toekomstige klanten. Jij adviseert de klant, dealer en tussenpersoon over voorwaarden en te stellen zekerheden om zo de acceptatie van kredietaanvragen te vergroten. Hierbij analyseer je de financiële risico’s, waarna je een verantwoorde afweging maakt voor de organisatie. Je draagt de verantwoordelijkheid om zelfstandig de acceptatie door te voeren tot een bedrag van € 50.000,- binnen de geldende autorisaties. Daarnaast treed je op als sparringpartner voor onafhankelijke tussenpersonen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Teamleider Acceptatie.

Gestelde eisen

Om deze functie goed uit te kunnen voeren heb je al enige ervaring met lease en/of in de Automotive branche en acteer je op MBO+ niveau. Je bent in het bezit van WFT basis en consumptief krediet (incl. PE).

Je hebt een toegankelijke persoonlijkheid en bent sterk in het opbouwen en onderhouden van relaties met dealers en tussenpersonen. Je durft beslissingen te nemen en weet je staande te houden binnen een zeer hectische omgeving. Door jouw proactieve houding en alertheid op marktsignalen weet je in te spelen op de veranderende markt. Je bent gedreven, nauwkeurig, analytisch, oplossings- en resultaatgericht. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en goede communicatieve vaardigheden in het Engels.

Uren

40

Salaris

2000 - 3000

Meer informatie

Wat biedt onze opdrachtgever?

Je start in eerste instantie op uitzendbasis maar het betreft wel een vaste functie. Bij goed functioneren zal je in dienst treden bij de opdrachtgever. Het betreft een functie voor 40 uur per week en het salaris is uiteraard afhankelijk van ervaring maar ligt tussen €2500,- en €3000,- op fulltime basis

Bel mij om het salaris en overige voorwaarden te bespreken!

Een screening is onderdeel van de procedure.

Informatie over ARTO Recruitment

Onze opdrachtgever is de grootste automotive financier van Europa. Ze zijn vertegenwoordigd in bijna 40 landen. Deze snel veranderende organisatie geeft invulling aan de totale financiële behoefte rondom mobiliteit van de consument en het MKB. Een organisatie die volop in beweging en financieel gezond is. Investeren in personeel is voor hen vanzelfsprekend. Met een Talent Management programma en een eigen Academy gaat deze organisatie voor de lange termijn relatie met hun medewerkers. De cultuur is open, hardwerkend en toegankelijk. Een eerlijke en directe manier van communiceren wordt zeer gewaardeerd en ook mag humor niet ontbreken! Het is een gedreven team, waarbij ze iedere dag willen verbeteren en veel vrijheid krijgen voor eigen handelen. Je neemt dan ook gemakkelijk zelfstandig besluiten op basis van rationele oordeelsvorming. Er wordt veel gebeld met klanten, waarbij voor een optimale klantbeleving wordt gezorgd. Daarnaast is men resultaatgericht en spreekt men elkaar gemakkelijk aan. Daartussen voel jij je thuis.

ARTO Recruitment
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Medewerker Klant Contact Centrum, Amstelveen

  Eergisteren geplaatst door Consolid

  Ter uitbreiding van de (KCC) afdeling zijn wij op zoek naar een commercieel (auto) technisch talent. In deze klantgerichte functie zijn de werkzaamheden als volgt; Het telefonisch te woord staan van klanten, Afhandeling en documentatie van de technische eerstelijns vragen, In- en outbound maken van afspraken, En het verwerken in het digitale plansysteem.

  Consolid
 • Service Adviseur, Amsterdam

  Toegevoegd op 17-04-2018 door Consolid

  Als autoliefhebber- ster draait in deze baan alles om klanttevredenheid, jij; Luistert naar de wensen van de klant & checkt de informatie van de auto, Geeft de nodige informatie over de werkzaamheden, tijd en de kosten daarvan, Attendeert de klant op bijverkoop, producten en of diensten, Verwerkt de werkorders en zorgt ervoor dat alles wordt gedaan wat is afgesproken, Draagt zorg voor de factuur en legt deze toe bij het afhalen van de auto.

  Consolid
 • Monteur Onderhoud & Service, Schiphol

  Toegevoegd op 17-04-2018 door Consolid

  Als monteur onderhoud & service werk je op en rondom Schiphol en verricht je onderhoud aan motorische voertuigen. Jij; Repareert en pleegt onderhoud aan trekkers en bagagekarren die op de luchthaven gebruikt worden, In een team van 4 monteurs & 1 meewerkend voorman, Het onderhoud vindt plaats in de werkplaats of ‘on site’ met een service bus op de luchthaven zelf.

  Consolid
 • APK Monteur, Aalsmeer

  Toegevoegd op 17-04-2018 door Consolid

  Als ervaren APK keurmeester werk je zelfstandig en ben je verantwoordelijk voor: Het werken volgens de RDW regelgeving, Het keuren van de automobielen, Volgens keuringsrapport en afmeldprocedure, En verwerkt dit alles administratief nauwkeurig.

  Consolid
 • Medewerker verkoopadministratie: Amsterdam

  Toegevoegd op 17-04-2018 door Consolid

  Je werkzaamheden zullen bestaan uit lichte administratieve werkzaamheden, hierbij kan er gedacht worden aan: Documenten- en informatievoorziening leasemaatschappijen, Ondersteuning hoofd verkoopadministratie, Verstrekken van informatie en feedback naar onze vestigingen, zowel op verzoek als proactief, Ondersteuning van de commerciële verslaggeving naar het management, Intake en verwerking van orders, Administratieve afwikkeling van de orders, zoals facturatie en...

  Consolid

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank