Ervaren Medewerker HR bij Reade in Amsterdam

Baan gegevens

 • Bedrijf: Reade
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 13-09-2017
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract
Deze vacature is inmiddels vervuld. Hierdoor is het niet meer mogelijk om een reactie te versturen naar aanleiding van deze vacature. Klik hier om naar nieuw geplaatste Banen Amsterdam te zoeken

Algemene omschrijving

(24 tot 32 uur per week)

”Naast je standaard HR werkzaamheden krijg je de ruimte om actief mee te denken en een bijdrage te leveren aan verschillende HR gerelateerde projecten. Dit biedt enorm veel afwisseling en steeds weer kansen om iets nieuws en uitdagends aan te pakken.” Koen, medewerker HR

Als medewerker HR maak je deel uit van een zelf organiserende HR afdeling waarbij het team werkt zonder leidinggevende. In deze functie bied je ondersteuning bij HR werkzaamheden van managers en medewerkers. Je wordt verantwoordelijk voor het uitvoeren van de digitale HR administratie voor jouw klanten. Ook geef je informatie en advies aan medewerkers, management en collega’s van HR over onder andere inhoudelijke procedures, wet- en regelgeving, pensioen en de CAO-Ziekenhuizen. Om HR-processen voor iedereen efficiënter en effectiever te laten verlopen, liggen er voor de komende periode mooie (digitale) uitdagingen bij de afdeling HR. Je hebt een belangrijke rol bij deze ontwikkeling. Zo zal je een actieve bijdrage leveren aan het verbeteren en invoeren van HR-processen. Daarnaast bied je ondersteuning bij projecten.

Kortom, het betreft een allround functie waarbij je de afdeling mede verder ontwikkelt bij diverse HR processen en- projecten en waar je de kans krijgt om je verder te ontwikkelen in het vakgebied en je persoonlijke competenties.

Waar kom je te werken?
De afdeling HR werkt vanaf eind 2016 als een zelf organiserend team. Dit bekent dat we momenteel investeren in de ontwikkeling van ons team. Dat bestaat uit drie HR adviseurs, een adviseur opleidingen, een beleidsmedewerker en drie HR medewerkers.

Gestelde eisen

Wij zoeken per direct een ambitieuze en ervaren HR medewerker met hands-on mentaliteit die minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare allround HR functie heeft. Je bent toe aan de 2e stap in je loopbaan en beschikt over een afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld Personeelsmanagement of Hogere Hotelschool. Je vindt het, in jouw rol als administratieve expert, een uitdaging om de personeelsadministratie op orde te houden. Hierbij werk je zelfstandig en accuraat, ook onder druk. Ook kun je snel schakelen, ben je goed in voortgangsbewaking en gericht op continu verbeteren.

Je vindt het leuk je kennis over te dragen, neemt eigen regie en je werkt planmatig en resultaatgericht. Door je drive neem je de verantwoordelijkheid om samen met het team de beste dienstverlening aan de klant te leveren. Tevens zijn de competenties oplossings- en kwaliteitsgerichtheid een must in deze functie. Door je organisatiesensitiviteit heb je gevoel voor interne verhoudingen. Uiteraard heb je uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Gezien de digitale uitdagingen die bij HR liggen is het een vereiste dat je zeer vaardig bent op digitaal gebied en affiniteit hebt met de digitalisering van HR.

Uren

24 tot 32 uur per week

Salaris

Afhankelijk van je ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 3.012, - op basis van een 36-urige werkweek (FWG 45, CAO-Ziekenhuizen).

Meer informatie

Wat bieden wij?
Wij bieden een contract voor één jaar, met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd. Afhankelijk van je ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 3.012, - op basis van een 36-urige werkweek (FWG 45, CAO-Ziekenhuizen). Wil je weten wat Reade nog meer te bieden heeft? Kijk dan op www.reade.nl/readealswerkgever.

Zet jij de eerste stap?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Koen de Wit, medewerker HR, telefoonnummer 020-6071621 (di t/m vr).

Reageren kan vóór woensdag 22 november 2017 via het online sollicitatieformulier op www.reade.nl/solliciteren.

De eerste gespreksronde vindt plaats op vrijdagmiddag 24 november 2017 en de tweede gespreksronde op dinsdagmiddag 28 november 2017. Het 3e gesprek, het arbeidsvoorwaardengesprek, zal plaatsvinden op woensdagmorgen 29 november.

Vanwege de veiligheid en bescherming van cliënten en medewerkers wordt bij indiensttreding een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd.

Informatie over Reade

Bij Reade, centrum voor revalidatie en reumatologie werken ruim 700 professionals in circa 130 beroepen. Naast de twee hoofdlocaties van Reade in hartje Amsterdam bieden wij zorg, ondersteuning en advies in tal van ziekenhuizen, kinderdagcentra en scholen in Amsterdam en omstreken.
Onze kernwaarden zijn professioneel, met plezier, klantgericht en vernieuwend. Deze waarden zien we terug in hoe we werken. Door goed werk te leveren, scherp in de gaten te houden waar cliënten om vragen en oog te hebben voor vernieuwing, gaan wij samen voor maximaal resultaat.

Reade
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Tele2 is op zoek naar een parttime HR assistent! in Diemen

  Eergisteren geplaatst door YoungCapital

  Functieomschrijving Als HR-assistant ondersteun je de organisatie en bevind je je in een energieke en soms hectische omgeving. Je zult voornamelijk fungeren als assistent op de HR afdeling, waarin je de HR manager ondersteund in de dagelijkse werkzaamheden. Maar wat ga je nu eigenlijk doen?Je bent verantwoordelijk voor administratieve werkzaamheden binnen de HR afdelingJe ondersteunt de HR managers Je regelt accounts en pasjes voor nieuwe medewerkersJe denkt actief mee over het verder...

  YoungCapital
 • (Junior) Recruiter Fulltime Haarlem

  Eergisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Organisatie omschrijvingOlympia werkt anders dan andere uitzendbureaus! Dat komt doordat onze vestigingen worden geleid door zelfstandige ondernemers of door zeer gedreven ondernemende managers. De spirit van ondernemerschap kenmerkt dan ook onze cultuur. Deze ligt verankerd in onze organisatie, een franchisemodel gecombineerd met eigenbeheer vestigingen. Wij voelen ons meer dan anderen verantwoordelijk, zijn initiatiefrijk, investeren in langdurige relaties met bedrijven, kandidaten én onze...

  Olympia Uitzendbureau
 • Fulltime Intercedent Large Accounts Amsterdam

  Toegevoegd op 16-11-2017 door Olympia Uitzendbureau

  Ter uitbreiding van ons team Regio Amsterdam en Schiphol zoeken wij een enthousiaste en gedreven Intercedent. In deze zelfstandige en uitdagende functie als intercedent, ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor een drietal volume klanten. Jouw voornaamste taakgebieden zijn: • Werving en selectie van kandidaten voor openstaande vacatures;• Het inschrijven en bemiddelen van kandidaten;• Het coachen, begeleiden en verder bemiddelen van de werknemers;• Het bezoeken van relaties en...

  Olympia Uitzendbureau
 • Leer-werktraject parttime Receptioniste/Administratief medewerker Olympia Amsterdam

  Toegevoegd op 16-11-2017 door Olympia Uitzendbureau

  Ben jij een enthousiast persoon en wil je graag (weer) aan het werk richting telefoniste, administratief medewerker of receptioniste? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als parttime receptionist(e)/administratief medewerker sta je midden in onze organisatie. Je draagt zorg voor de administratieve ondersteuning op de vestiging in Amsterdam. Je biedt proactief ondersteuning aan de vestiging in de dagelijkse werkzaamheden zodat iedere medewerker de maximale focus kan hebben op zijn of haar kerntaken...

  Olympia Uitzendbureau
 • Arbeidsmarktadviseur voor het Verzuim domein

  Toegevoegd op 16-11-2017 door Matchpartner

  De verzuimwereld bestaat uit een groot en complex speelveld van (semi-)overheidsorganisaties, zorginstellingen, dienstverleners en verzekeraars. Al die organisaties huisvesten doorgewinterde professionals die doorgaans kritisch zijn op de kwaliteit, integriteit, betrouwbaarheid en vooral professionaliteit van dienstverlening naar elkaar en naar de (zieke) werknemer. Jij kent de (kwaliteits)spelers in het speelveld én sterker nog: zij kennen jou. Netwerken zit in je genen. Althans dat maakt je...

  Matchpartner B.V.

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank

Statistieken

 • Aantal banen: 2.532
 • Aantal bedrijven: 104
 • Aantal CV's: 338