Ervaren Medewerker HR bij Reade in Amsterdam

Baan gegevens

 • Bedrijf: Reade
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 13-09-2017
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract
Deze vacature is inmiddels vervuld. Hierdoor is het niet meer mogelijk om een reactie te versturen naar aanleiding van deze vacature. Klik hier om naar nieuw geplaatste Banen Amsterdam te zoeken

Algemene omschrijving

(24 tot 32 uur per week)

”Naast je standaard HR werkzaamheden krijg je de ruimte om actief mee te denken en een bijdrage te leveren aan verschillende HR gerelateerde projecten. Dit biedt enorm veel afwisseling en steeds weer kansen om iets nieuws en uitdagends aan te pakken.” Koen, medewerker HR

Als medewerker HR maak je deel uit van een zelf organiserende HR afdeling waarbij het team werkt zonder leidinggevende. In deze functie bied je ondersteuning bij HR werkzaamheden van managers en medewerkers. Je wordt verantwoordelijk voor het uitvoeren van de digitale HR administratie voor jouw klanten. Ook geef je informatie en advies aan medewerkers, management en collega’s van HR over onder andere inhoudelijke procedures, wet- en regelgeving, pensioen en de CAO-Ziekenhuizen. Om HR-processen voor iedereen efficiënter en effectiever te laten verlopen, liggen er voor de komende periode mooie (digitale) uitdagingen bij de afdeling HR. Je hebt een belangrijke rol bij deze ontwikkeling. Zo zal je een actieve bijdrage leveren aan het verbeteren en invoeren van HR-processen. Daarnaast bied je ondersteuning bij projecten.

Kortom, het betreft een allround functie waarbij je de afdeling mede verder ontwikkelt bij diverse HR processen en- projecten en waar je de kans krijgt om je verder te ontwikkelen in het vakgebied en je persoonlijke competenties.

Waar kom je te werken?
De afdeling HR werkt vanaf eind 2016 als een zelf organiserend team. Dit bekent dat we momenteel investeren in de ontwikkeling van ons team. Dat bestaat uit drie HR adviseurs, een adviseur opleidingen, een beleidsmedewerker en drie HR medewerkers.

Gestelde eisen

Wij zoeken per direct een ambitieuze en ervaren HR medewerker met hands-on mentaliteit die minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare allround HR functie heeft. Je bent toe aan de 2e stap in je loopbaan en beschikt over een afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld Personeelsmanagement of Hogere Hotelschool. Je vindt het, in jouw rol als administratieve expert, een uitdaging om de personeelsadministratie op orde te houden. Hierbij werk je zelfstandig en accuraat, ook onder druk. Ook kun je snel schakelen, ben je goed in voortgangsbewaking en gericht op continu verbeteren.

Je vindt het leuk je kennis over te dragen, neemt eigen regie en je werkt planmatig en resultaatgericht. Door je drive neem je de verantwoordelijkheid om samen met het team de beste dienstverlening aan de klant te leveren. Tevens zijn de competenties oplossings- en kwaliteitsgerichtheid een must in deze functie. Door je organisatiesensitiviteit heb je gevoel voor interne verhoudingen. Uiteraard heb je uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Gezien de digitale uitdagingen die bij HR liggen is het een vereiste dat je zeer vaardig bent op digitaal gebied en affiniteit hebt met de digitalisering van HR.

Uren

24 tot 32 uur per week

Salaris

Afhankelijk van je ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 3.012, - op basis van een 36-urige werkweek (FWG 45, CAO-Ziekenhuizen).

Meer informatie

Wat bieden wij?
Wij bieden een contract voor één jaar, met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd. Afhankelijk van je ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 3.012, - op basis van een 36-urige werkweek (FWG 45, CAO-Ziekenhuizen). Wil je weten wat Reade nog meer te bieden heeft? Kijk dan op www.reade.nl/readealswerkgever.

Zet jij de eerste stap?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Koen de Wit, medewerker HR, telefoonnummer 020-6071621 (di t/m vr).

Reageren kan vóór woensdag 22 november 2017 via het online sollicitatieformulier op www.reade.nl/solliciteren.

De eerste gespreksronde vindt plaats op vrijdagmiddag 24 november 2017 en de tweede gespreksronde op dinsdagmiddag 28 november 2017. Het 3e gesprek, het arbeidsvoorwaardengesprek, zal plaatsvinden op woensdagmorgen 29 november.

Vanwege de veiligheid en bescherming van cliënten en medewerkers wordt bij indiensttreding een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd.

Informatie over Reade

Bij Reade, centrum voor revalidatie en reumatologie werken ruim 700 professionals in circa 130 beroepen. Naast de twee hoofdlocaties van Reade in hartje Amsterdam bieden wij zorg, ondersteuning en advies in tal van ziekenhuizen, kinderdagcentra en scholen in Amsterdam en omstreken.
Onze kernwaarden zijn professioneel, met plezier, klantgericht en vernieuwend. Deze waarden zien we terug in hoe we werken. Door goed werk te leveren, scherp in de gaten te houden waar cliënten om vragen en oog te hebben voor vernieuwing, gaan wij samen voor maximaal resultaat.

Reade
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Interim Talent Aquisition Consultant (Eindhoven)

  Vandaag geplaatst door YER Nederland B.V.

  As Talent Acquisition Consultant you are part of an international team responsible for recruiting exceptional and diverse talent to fuel the growth and profitability of this high tech multinational. You will be responsible for the end-to-end recruitment process, from identifying the business needs to overseeing the offer process for the selected candidate, along with contributing to Talent Acquisition projects. You drive our candidate experience and act as a strategic advisor across the...

  YER Nederland B.V.
 • HR Adviseur Amsterdam 32 uur

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Wij zoeken een enthousiaste en betrokken HR Adviseur die zowel administratief als communicatief sterk is en ons team komt versterken. Als HR Adviseur adviseer je naar het management, leidinggevenden en medewerkers met betrekking tot het HR- en organisatiebeleid en de uitvoering hiervan. In deze functie rapporteer je aan de HR Manager.Jouw taken:Het geven van gevraagd en ongevraagd advies aan de HR Manager en je adviseert leidinggevende op het gebied van HR, arbeidsvoorwaarden en...

  Olympia Uitzendbureau
 • Recruiter fulltime in Weesp (per direct)

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  • Behandelen van sollicitaties via de eigen website en overige vacaturesites; • Actief benaderen van kandidaten via verschillende CV databases; • Voeren van telefonische intakegesprekken met sollicitanten en inplannen van sollicitatiegesprekken bij de teamleiders; • Ga je samen met onze recruitment coördinator actief op zoek naar nieuwe vacaturesites en wervingsmiddelen; • Werken met individuele doelen; • Meewerken aan het behalen van de gestelde recruitment week- en jaar doelstellingen; •...

  Olympia Uitzendbureau
 • HR Assistent

  Gisteren geplaatst door Antenna

  Ben jij een echte ondersteuner op zowel commercieel en administratief gebied? Kan jij snel schakelen tussen werkzaamheden en wil jij de verbindende factor zijn tussen dit bedrijf en net afgestudeerde young professionals? Dan zijn wij op zoek naar jou! Hoofdtaken** > Ondersteunen van de HR manager en Management Assistent > Administratieve HR werkzaamheden > Contact onderhouden met sollicitanten > Recruitmentproces opstellen voor het bedrijf , onder andere het werven van...

  Antenna
 • Recruitment Internship at StudentJob for native English speakers (UK)

  Eergisteren geplaatst door YoungCapital

  Job Description Are you looking for International Business work experience to massively enhance your CV? We are currently searching for a native English speaking (UK) business undergraduate to join our dynamic team as a Recruitment Intern at our StudentJob Head Office. We are located in Hoofddorp, which is only 10 minutes by train from Amsterdam. During your internship, you will get extensive training and a competitive international salary. Are you available in February or March 2018?...

  YoungCapital

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank

Statistieken

 • Aantal banen: 2.299
 • Aantal bedrijven: 100
 • Aantal CV's: 299