Ervaren Medewerker HR bij Reade in Amsterdam

Baan gegevens

 • Bedrijf: Reade
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 13-09-2017
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract
 • Link naar deze vacature
 • Banen in je mailbox?
 • Deel op oa LinkedIn,Twitter

Algemene omschrijving

(24 tot 32 uur per week)

”Naast je standaard HR werkzaamheden krijg je de ruimte om actief mee te denken en een bijdrage te leveren aan verschillende HR gerelateerde projecten. Dit biedt enorm veel afwisseling en steeds weer kansen om iets nieuws en uitdagends aan te pakken.” Koen, medewerker HR

Als medewerker HR maak je deel uit van een zelf organiserende HR afdeling waarbij het team werkt zonder leidinggevende. In deze functie bied je ondersteuning bij HR werkzaamheden van managers en medewerkers. Je wordt verantwoordelijk voor het uitvoeren van de digitale HR administratie voor jouw klanten. Ook geef je informatie en advies aan medewerkers, management en collega’s van HR over onder andere inhoudelijke procedures, wet- en regelgeving, pensioen en de CAO-Ziekenhuizen. Om HR-processen voor iedereen efficiënter en effectiever te laten verlopen, liggen er voor de komende periode mooie (digitale) uitdagingen bij de afdeling HR. Je hebt een belangrijke rol bij deze ontwikkeling. Zo zal je een actieve bijdrage leveren aan het verbeteren en invoeren van HR-processen. Daarnaast bied je ondersteuning bij projecten.

Kortom, het betreft een allround functie waarbij je de afdeling mede verder ontwikkelt bij diverse HR processen en- projecten en waar je de kans krijgt om je verder te ontwikkelen in het vakgebied en je persoonlijke competenties.

Waar kom je te werken?
De afdeling HR werkt vanaf eind 2016 als een zelf organiserend team. Dit bekent dat we momenteel investeren in de ontwikkeling van ons team. Dat bestaat uit drie HR adviseurs, een adviseur opleidingen, een beleidsmedewerker en drie HR medewerkers.

Gestelde eisen

Wij zoeken per direct een ambitieuze en ervaren HR medewerker met hands-on mentaliteit die minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare allround HR functie heeft. Je bent toe aan de 2e stap in je loopbaan en beschikt over een afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld Personeelsmanagement of Hogere Hotelschool. Je vindt het, in jouw rol als administratieve expert, een uitdaging om de personeelsadministratie op orde te houden. Hierbij werk je zelfstandig en accuraat, ook onder druk. Ook kun je snel schakelen, ben je goed in voortgangsbewaking en gericht op continu verbeteren.

Je vindt het leuk je kennis over te dragen, neemt eigen regie en je werkt planmatig en resultaatgericht. Door je drive neem je de verantwoordelijkheid om samen met het team de beste dienstverlening aan de klant te leveren. Tevens zijn de competenties oplossings- en kwaliteitsgerichtheid een must in deze functie. Door je organisatiesensitiviteit heb je gevoel voor interne verhoudingen. Uiteraard heb je uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Gezien de digitale uitdagingen die bij HR liggen is het een vereiste dat je zeer vaardig bent op digitaal gebied en affiniteit hebt met de digitalisering van HR.

Uren

24 tot 32 uur per week

Salaris

Afhankelijk van je ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 3.012, - op basis van een 36-urige werkweek (FWG 45, CAO-Ziekenhuizen).

Meer informatie

Wat bieden wij?
Wij bieden een contract voor één jaar, met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd. Afhankelijk van je ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 3.012, - op basis van een 36-urige werkweek (FWG 45, CAO-Ziekenhuizen). Wil je weten wat Reade nog meer te bieden heeft? Kijk dan op www.reade.nl/readealswerkgever.

Zet jij de eerste stap?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Koen de Wit, medewerker HR, telefoonnummer 020-6071621 (di t/m vr).

Reageren kan vóór donderdag 28 september 2017 via het online sollicitatieformulier op www.reade.nl/solliciteren.

De eerste gespreksronde vindt plaats op vrijdag 6 oktober 2017 en de tweede gespreksronde op woensdag 11 oktober 2017.

Vanwege de veiligheid en bescherming van cliënten en medewerkers wordt bij indiensttreding een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze advertentie wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Informatie over Reade

Bij Reade, centrum voor revalidatie en reumatologie werken ruim 700 professionals in circa 130 beroepen. Naast de twee hoofdlocaties van Reade in hartje Amsterdam bieden wij zorg, ondersteuning en advies in tal van ziekenhuizen, kinderdagcentra en scholen in Amsterdam en omstreken.
Onze kernwaarden zijn professioneel, met plezier, klantgericht en vernieuwend. Deze waarden zien we terug in hoe we werken. Door goed werk te leveren, scherp in de gaten te houden waar cliënten om vragen en oog te hebben voor vernieuwing, gaan wij samen voor maximaal resultaat.

Reade
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Fulltime Senior Recruiter

  Vandaag geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Ben jij recruiter en toe aan een volgende uitdaging? Ter uitbreiding van ons team in Amsterdam zoeken wij een senior recruiter die zich focust op één van onze grootste klant. Als senior recruiter ben jij verantwoordelijk voor de werving en selectie van kandidaten samen met je collega recruiters. Verder ben jij in staat om een scherpe selectie te maken op zowel harde als zachte selectiecriteria. Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit: Het maken van planningen; Het schrijven en publiceren van...

  Olympia Uitzendbureau
 • Parttime Recruiter (16-24 uur)

  Vandaag geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Als (Junior) Recruiter ben je onderdeel van het Central Recruitmentteam en heb jij het eerste contact met kandidaten voor onze grootste landelijke klanten, zoals DHL, Royal FloraHolland en Jumbo. Je werkt afwisselend voor verschillende klanten, de ene dag spreek je magazijnmedewerkers voor Picnic en de andere dag vrachtwagenchauffeurs voor Van Gansewinkel. Dit doe je via WhatsApp, Skype of telefonisch. Aangezien onze kandidaten niet altijd tijdens kantoortijden te bereiken zijn, werk jij ook...

  Olympia Uitzendbureau
 • Recruiters gezocht voor een groot project bij YoungCapital in Hoofddorp!

  Gisteren geplaatst door YoungCapital

  Vanaf oktober starten we bij YoungCapital met een groot, jaarlijks project. Hierbij verzorgen we de werving en selectie van een groot aantal kandidaten. Jouw werkzaamheden bestaan voor het grootste deel uit het voeren van telefoongesprekken. De ene dag bel je geschikte kandidaten en voer je de selectiegesprekken. De andere dag probeer je zelf de juiste kandidaten te vinden voor een bepaald profiel. Als je een goede kandidaat hebt gevonden, plan je een sollicitatiegesprek in. Voor deze functie...

  YoungCapital
 • Fulltime Consultant Contact Center Amsterdam

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Voor onze vestiging Amsterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste intercedent die, als Consultant Contact Center,exclusief verantwoordelijk wordt voor de Olympia Contact Center propositie op de vestiging! In deze rol ben je ondernemer, coach, verkoper en personeelsmanager in één. Je bouwt actief aan een pool kwalitatieve agents. Dit doeje door, nadat de kandidaten de Contact Center Experience hebben ervaren en afgerond, samen met de kandidaat écht in gesprek gaat over de persoonlijke...

  Olympia Uitzendbureau
 • Medewerker Franchise Zaken (32-40 uur)

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Voor het Olympia Service Center in Den Haag zijn we op zoek naar een Medewerker Franchise Zaken. In deze functie ben je verantwoordelijk voor een optimale administratieve verwerking en vastlegging van alle documenten welke direct verbonden zijn aan Franchise Zaken. Tevens zorg je voor een tijdige planning, voorbereiding, verwerking en vastlegging van de evaluaties van franchisevestigingen. Om de evaluaties voor te bereiden dien je zelf op basis van vastgestelde criteria, de juiste vertaling...

  Olympia Uitzendbureau

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank

Statistieken

 • Aantal banen: 1.955
 • Aantal bedrijven: 93
 • Aantal CV's: 389