Online Projectmanager

Baan gegevens

 • Bedrijf: Artsen zonder Grenzen
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 24-03-2020
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Onze teams van experts werken dag en nacht om mensen in crisissituaties te helpen.
Van de chirurg in het veldhospitaal tot aan de fondsenwerver op straat.
Medisch, menselijk en kritisch.
We bieden medische noodhulp in conflictgebieden, bij natuurrampen en uitbraken van dodelijke ziektes. Als we onrecht zien, zal de wereld het weten.
We sluiten niemand uit en laten ons niet tegenhouden. We zijn en blijven onpartijdig, deskundig en doeltreffend. Dat maakt het verschil tussen leven en dood.

Wat wij doen.
De afdeling Communicatie en Fondsenwerving zorgt ervoor dat alles wat onze teams in het veld doen en zien, gedeeld wordt met Nederland. We maken bewust, soms een vuist, werven fondsen en activeren.

Wij zoeken:

een ONLINE PROJECTMANAGER
(intentie 40 uur, in overleg 36 uur per week)
(Intern de functie titel is online producer)


Wat jij gaat doen.
Als projectmanager/producer ben je de spin in het web van ons online landschap. Tegelijkertijd ben je de ‘architect’ hiervan. De online wereld is jouw passie, en hierin weet je zowel uitvoerend als inhoudelijk wat er nodig is, om onze doelen te bereiken. Online trends hou je in de gaten, en relevante tools haal je in huis. Een nieuwsbrief naar onze supporters, een campagnepagina optuigen, of onze website optimaliseren? Jij adviseert en coördineert deze projecten, met medische precisie.

Daarnaast monitor je onze kanaalprestaties alsof het een hartbewaking is, en stuur je tijdig bij met onze web/data analisten.

Wie jij bent.

Je bent sociaal, passie gedreven en werkt zowel zelfstandig als in teamverband snel en efficiënt.

Je houdt goed overzicht over meerdere lopende projecten, en weet ook snel te schakelen wanneer er, in ons geval, ergens een ramp plaatsvindt. Onze teams kunnen binnen 24 uur, waar dan ook ter wereld, een veldhospitaal opbouwen. Jij zorgt er met het team voor dat er binnen 24 uur een nood-campagne online staat. Zo dragen we allemaal bij.

De verantwoordelijkheden:

Onze jaarplannen vallen of staan bij het functioneren van onze kanalen.
Zowel inhoudelijk (strategisch) als uitvoerend (coordinatie) weet je vanuit jouw expertise wat er online nodig is.
 • Monitoring en optimalisatie van de performance van onze online kanalen.
 • Coördinatie van alle (online) campagnes, communicatie en andere activiteiten.
 • Inrichten van ons online landschap, naar aanleiding van de doelen in onze strategie en jaarplannen.
 • Je bent verantwoordelijk voor onderhoud, beveiliging en optimalisatie van onze online kanalen, tools en techniek. Dit in nauwe samenwerking met oa. web/data analisten content creators, marketingmanager en webmaster.Verantwoordelijk voor beveiliging, werking en optimalisatie van alle donatiesystemen/ formulieren..

Gestelde eisen

Jouw kennis/ervaring:

 • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring in een soortgelijke functie (fondsenwerving/marketing/sales)
 • Strategische denkkracht, vanuit online expertise.
 • Je bent een projectmanager pur sang en weet overzicht te behouden over meerdere projecten.
 • Je bent bekend met online privacy wetten en regelgeving.
 • Budgetbeheer en bewaking.
 • Voldoende technische kennis voor aansturing freelancers/externen
 • Idealiter ben je bekend met Drupal, Wordpress en Ternair 

Uren

Meer informatie

Wat wij bieden:

Als je interesse hebt, upload dan zo snel mogelijk je motivatiebrief en CV in 1 PDF document.
Dit is een tweede publicatie van de vacature. De uiteindelijke sluitingsdatum is 5 mei maar om de procedure te versnellen nemen we direct contact op met potentiele kandidaten. Het zou dus kunnen zijn, dat de vacature voor sluitingsdatum wordt vervuld. Wacht dus niet!

Mocht je nog vragen hebben, mail deze dan naar Joost Rentema, coördinator content: joost.rentema@amsterdam.msf.org.

-- Acquisitie wordt niet op prijs gesteld -- 

Informatie over Artsen zonder Grenzen

Artsen zonder Grenzen is een onafhankelijke, medische noodhulporganisatie die wereldwijd mensen helpt, ongeacht hun afkomst, religie of politieke overtuiging. Voorop staat het redden van levens en het verlenen van medische hulp aan slachtoffers van rampen, oorlogen en epidemieën. Door eigen teams te sturen (artsen, verpleegkundigen en andere......
Lees meer over Artsen zonder Grenzen

Artsen zonder Grenzen
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Junior Assistent Projectmanager

  Gisteren geplaatst door Maandag® Amsterdam

  Heb jij net een Technische WO afgerond met een engineering component erin? Lees dan snel verder!Voor een opdrachtgever in de regio Amsterdam voor 36 uur per week naar een Junior Assistent Projectmananager.Je komt te werken binnen het projectencentrum en wordt ingezet op 1 of meerdere projecten op de IPM rol van Assistent Projectmanager. Binnen het IPM kernteam ben je de rechterhand van de Projectmanager. Binnen projecten krijg je te maken met allerlei disciplines, zoals civiele techniek,...

  Maandag®
 • Leerplichtambtenaar

  Gisteren geplaatst door Maandag® Amsterdam

  Ben jij de daadkrachtige en betrokken Leerplichtambtenaar die ik zoek? Weet jij als geen ander de balans te vinden tussen handhaving en zorg? Dan zoek ik jou! Het werk als Leerplichtambtenaar is divers. De leeftijd van de leerlingen ligt tussen de 5 en 23 jaar en de redenen voor het verzuim kunnen uiteenlopend zijn. Jouw uitdaging is te analyseren waardoor het verzuim ontstaan is en hoe je de leerlingen weer in de schoolbanken krijgt. Je weet goed aan te sluiten bij de doelgroep en bent in...

  Maandag®
 • Senior Technisch Adviseur Elektrotechniek

  Gisteren geplaatst door Maandag® Amsterdam

  Jij bent als Senior Technisch Adviseur Elektrotechniek de technisch spil in het proces! Voor een opdrachtgever in de regio Noord-Holland zijn wij op zoek naar een Senior Technisch Adviseur Elektrotechniek voor 36 uur per week.De afdeling waarbinnen de Senior Technische Adviseur Elektrotechniek gaat werken heeft een verbindende rol tussen techniek, het vervangingsprogramma natte civiele kunstwerken van interne en externe ingenieursbureaus, voor de uitvoering en financiën van het...

  Maandag®
 • Projectleider Groen

  Gisteren geplaatst door Maandag® Amsterdam

  Ben jij een ervaren Projectleider Groen voor groot onderhoud en/of civieltechnische projecten in de openbare ruimte?Voor een opdrachtgever in de regio Noord-Holland zijn wij voor 36 uur op zoek naar een Projectleider Groen. In de rol van technisch projectleider groen ben je verantwoordelijk voor de complete begeleiding van groene werkpakketten van civieltechnische projecten en/of groot civieltechnisch onderhoud:Opzetten groot onderhoud groen vanuit het programma groot onderhoud in overleg...

  Maandag®
 • Omgevingsmanager

  Gisteren geplaatst door Maandag® Amsterdam

  Blijf je rustig onder stress? Ben je goed in het afwegen van verschillende belangen? Ben je communicatief ijzersterk? Dan zoeken we jou als omgevingsmanager!Voor een opdrachtgever in de regio Amsterdam zijn wij op zoek naar meerdere omgevingsmanagers 24-36 uur per week. Wil jij in een complexe omgeving werken dan is dit je kans. Complex als het gaat om techniek, maar ook als het gaat om de omgeving waarin we werken. Steeds vaker is een goede afstemming met de omgeving bepalend voor het succes...

  Maandag®

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank