Online Projectmanager

Baan gegevens

 • Bedrijf: Artsen zonder Grenzen
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 30-01-2020
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Onze teams van experts werken dag en nacht om mensen in crisissituaties te helpen.
Van de chirurg in het veldhospitaal tot aan de fondsenwerver op straat.
Medisch, menselijk en kritisch.
We bieden medische noodhulp in conflictgebieden, bij natuurrampen en uitbraken van dodelijke ziektes. Als we onrecht zien, zal de wereld het weten.
We sluiten niemand uit en laten ons niet tegenhouden. We zijn en blijven onpartijdig, deskundig en doeltreffend. Dat maakt het verschil tussen leven en dood.

Wat wij doen.
De afdeling Communicatie en Fondsenwerving zorgt ervoor dat alles wat onze teams in het veld doen en zien, gedeeld wordt met Nederland. We maken bewust, soms een vuist, werven fondsen en activeren.

Wij zoeken:

een ONLINE PROJECTMANAGER
(intentie 40 uur, in overleg 36 uur per week)
(Intern de functie titel is online producer)


Wat jij gaat doen.
Als projectmanager/producer ben je de spin in het web van ons online landschap. Tegelijkertijd ben je de ‘architect’ hiervan. De online wereld is jouw passie, en hierin weet je zowel uitvoerend als inhoudelijk wat er nodig is, om onze doelen te bereiken. Online trends hou je in de gaten, en relevante tools haal je in huis. Een nieuwsbrief naar onze supporters, een campagnepagina optuigen, of onze website optimaliseren? Jij adviseert en coördineert deze projecten, met medische precisie.

Daarnaast monitor je onze kanaalprestaties alsof het een hartbewaking is, en stuur je tijdig bij met onze web/data analisten.

Wie jij bent.

Je bent sociaal, passie gedreven en werkt zowel zelfstandig als in teamverband snel en efficiënt.

Je houdt goed overzicht over meerdere lopende projecten, en weet ook snel te schakelen wanneer er, in ons geval, ergens een ramp plaatsvindt. Onze teams kunnen binnen 24 uur, waar dan ook ter wereld, een veldhospitaal opbouwen. Jij zorgt er met het team voor dat er binnen 24 uur een nood-campagne online staat. Zo dragen we allemaal bij.

De verantwoordelijkheden:

Onze jaarplannen vallen of staan bij het functioneren van onze kanalen.
Zowel inhoudelijk (strategisch) als uitvoerend (coordinatie) weet je vanuit jouw expertise wat er online nodig is.
 • Monitoring en optimalisatie van de performance van onze online kanalen.
 • Coördinatie van alle (online) campagnes, communicatie en andere activiteiten.
 • Inrichten van ons online landschap, naar aanleiding van de doelen in onze strategie en jaarplannen.
 • Je bent verantwoordelijk voor onderhoud, beveiliging en optimalisatie van onze online kanalen, tools en techniek. Dit in nauwe samenwerking met oa. web/data analisten content creators, marketingmanager en webmaster.Verantwoordelijk voor beveiliging, werking en optimalisatie van alle donatiesystemen/ formulieren..

Gestelde eisen

Jouw kennis/ervaring:

 • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring in een soortgelijke functie (fondsenwerving/marketing/sales)
 • Strategische denkkracht, vanuit online expertise.
 • Je bent een projectmanager pur sang en weet overzicht te behouden over meerdere projecten.
 • Je bent bekend met online privacy wetten en regelgeving.
 • Budgetbeheer en bewaking.
 • Voldoende technische kennis voor aansturing freelancers/externen
 • Idealiter ben je bekend met Drupal, Wordpress en Ternair 

Uren

Meer informatie

Wat wij bieden:

Een leuke variërende baan in een internationale organisatie. We werken met ruim 300+ mensen in een fijn kantoor in Amsterdam Oost. De een werkt hier elke dag, de ander komt net terug uit het veld en stampt hier het Iraaks woestijnzand van de schoenen af.
De afdeling communicatie en fondsenwerving bestaat uit +/- 35 mensen; content creators, marketingmanager, persvoorlichters, fondsenwervers, web/data analisten, advocacy.

Je rapporteert aan de coördinator content. We bieden je een jaarcontract (salariëring tussen de €2811-€4015 bruto, afhankelijk van je werkervaring). Daarnaast bouw je een premievrij pensioen op en heb je jaarlijks recht op 30 vakantiedagen.

Alles op basis van een 40-urige werkweek.

Interesse?

Als je interesse hebt, upload dan uiterlijk 16 februari 2020 je motivatiebrief en CV in 1 PDF document.

De selectie zal d.m.v. twee gesprekken en/of een opdracht plaatsvinden. Deze zijn gepland op 21 en 25 februari.

Mocht je nog vragen hebben, mail deze dan naar Joost Rentema, coördinator content: joost.rentema@amsterdam.msf.org.

-- Acquisitie wordt niet op prijs gesteld -- 

Informatie over Artsen zonder Grenzen

Artsen zonder Grenzen is een onafhankelijke, medische noodhulporganisatie die wereldwijd mensen helpt, ongeacht hun afkomst, religie of politieke overtuiging. Voorop staat het redden van levens en het verlenen van medische hulp aan slachtoffers van rampen, oorlogen en epidemieën. Door eigen teams te sturen (artsen, verpleegkundigen en andere......
Lees meer over Artsen zonder Grenzen

Artsen zonder Grenzen
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Bouwinspecteur

  Toegevoegd op 26-02-2020 door Maandag® Amsterdam

  Hou je van afwisseling en wil je ervaring op doen bij verschillende gemeenten als bouwinspecteur? Lees dan verder. Als bouwinspecteur houd je zelfstandig toezicht op het naleven van wet- en regelgeving op basis van de Wet Algemene Bepalingen Omgevingsvergunningen (WABO). Het accent van de functie ligt vooral op buitenwerken. Daarnaast stel je rapporten op over je bevindingen en verzorg je de correspondentie met de betrokken partijen.Hoe ziet een dag als bouwinspecteur eruit?Je dag begint met...

  Maandag®
 • Projectleider

  Toegevoegd op 26-02-2020 door Maandag® Amsterdam

  Je weet je projectteam altijd vanuit samenwerking te stimuleren?Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar meerdere projectleiders voor 36 uur per week!Als Projectleider zal je aan de slag gaan bij de afdeling projecten die volop bezig is met het realiseren van projecten in de waterwereld. Denk hierbij aan innovatieve projecten, de bouw en renovatie van waterzuiveringsinstallaties, drinkwaterproductie- locaties, gemalen, pompstations, dijkverbetering- en...

  Maandag®
 • Planoloog

  Toegevoegd op 21-02-2020 door Maandag® Amsterdam

  Een expert die op het gebied van ruimtelijke ordening zich bezighoudt met het optimaal benutten van de ruimte? Dat is wat ik zoek!Als Planoloog werk je in het hart van de ruimtelijke ordening van de stad. Je hebt een belangrijke rol bij het duiden en leiden van de lange termijn van het gebied waar je aan werkt. Naast het verrichten van complexe en afwisselende werkzaamheden ben je zeer collegiaal en pas jij makkelijk in een projectteam.Je bent werkzaam in een regio waar veel transitie...

  Maandag®
 • Vergunningverlener APV

  Toegevoegd op 21-02-2020 door Maandag® Amsterdam

  De lokale kroeg vraagt een vergunning aan voor de aankomende kermis, en wilt graag langer open blijven. Ken jij deze dan toe of niet?Jij bent als Vergunningverlener APV en bijzondere wetten het aanspreekpunt voor aanvragen van een vergunning binnen jouw gemeente. Je verstrekt informatie en draagt zorg voor een optimale dienstverlening richting de aanvragers en/of burgers.Als er een nieuw horecabedrijf gestart wordt of een evenement wordt georganiseerd ben jij degene die aan de slag gaat met...

  Maandag®
 • Projectleider Grondzaken

  Toegevoegd op 21-02-2020 door Maandag® Amsterdam

  Als ervaren projectleider werken aan verschillende projecten binnen een G4 gemeente? Ik ben per direct op zoek naar iemand die het team komt versterken.Voor onze opdrachtgever ben op zoek naar een ervaren Projectleider Grondzaken. Binnen deze projecten valt te denken aan verschillende projecten op het gebied van stedelijke vernieuwing en gebiedsontwikkeling. Ervaring met duurzaamheid is binnen deze projecten een pré.Als onderdeel van een multidisciplinair team, werk je onder leiding van een...

  Maandag®

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank