Administratief Medewerker Nalatenschappen

Baan gegevens

 • Bedrijf: Artsen zonder Grenzen
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 07-02-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Artsen zonder Grenzen is een onafhankelijke, medische noodhulporganisatie die wereldwijd mensen helpt, ongeacht hun afkomst, religie of politieke overtuiging. Voorop staat het redden van levens en het verlenen van medische hulp aan slachtoffers van rampen, oorlogen en epidemieën. Samen met medewerkers uit de landen zelf, geven wij ter plaatse directe steun aan de bevolking. Wij treden op als pleitbezorger en spreken ons uit over de situatie van mensen in nood.

Artsen zonder Grenzen coördineert haar projecten via samenwerkingsverbanden met kantoren wereldwijd. Het Nederlandse kantoor van Artsen zonder Grenzen is onderdeel van een samenwerkingsverband met kantoren in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Zij coördineren gezamenlijk projecten in zo’n 25 landen. Jaarlijks zendt Artsen zonder Grenzen meer dan 800 internationale artsen, verpleegkundigen, logistici, technici en administratieve medewerkers uit. Daarnaast werken ruim 11.000 mensen uit de landen zelf in de projecten.

Op het kantoor van Artsen zonder Grenzen Nederland in Amsterdam bieden meer dan 350 medewerkers ondersteuning aan die projecten.

De afdeling Finance per direct op zoek naar een:

Administratief Medewerker Nalatenschappen (30%)
(Administrative Employee Inheritances and Legacies)
- Based in Amsterdam -


Plaats in de organisatie:

In deze positie rapporteer je aan Nicole Ouwehand – Advisor Notarial. In deze positie geef je ondersteuning aan de administratie rondom de afwikkeling van de Nalatenschappen.

Hoofdtaken:
 • Administratie rondom Nalatenschappen verwerken in database CRM (Dynamics) en aanpassingen invoeren in de database Fondsenwerving.
 • Verantwoordelijk voor de juiste verwerking inkomende correspondentie van nieuwe & lopende Erfenissen en Legaten en deze verwerken in het CRM systeem.
 • Openen van nieuwe dossiers voor erfenissen en legaten in CRM Systeem en papierendossiers aanmaken.
 • Opvragen van relevante informatie waaronder ook in het Kadaster & WOZ-loket.
 • Bevestigen van ontvangen bedragen & signaleren/opvragen van ontbrekende stukken in dossiers.
 • Zorgdragen voor de filing en archivering in computer en archief kasten (inclusief scannen en verwerken van documenten).
 • Verlenen van algemene administratieve ondersteuning aan de 2 (notarieel) juridisch medewerkers.

Commitment

Wij zijn op zoek naar iemand die onze afdeling Finance voor 12 uur per week kan ondersteunen.

Uren verdeeld over 3 dagen per week (niet aaneengesloten dagen) en 4 uur per dag.

Voorkeur: maandag, woensdag en donderdag ochtend (een andere verdeling over de dagen is bespreekbaar)

Gestelde eisen

Kandidaat Profiel

 • Een afgeronde relevante opleiding op minimaal MBO 4 niveau.
 • Ervaring in een vergelijkbare functie is een pré.
 • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift (Nederlands).
 • Nauwkeurigheid, aanpakken en snel kunnen schakelen.
 • Integriteit
 • Collegialiteit.

Uren

30%

Meer informatie

Wij Bieden

 • Een contract voor 1 jaar met optie tot verlenging (voor part time aanstelling, 12 uur per week), met optie voor verlenging.
 • Een bruto salaris in schaal 3, tussen € 1.897 and € 2.709 gebaseerd op relevante werkervaring en proffesionele werkervaring, voor een full time dienstverband (gebaseerd op 40 uur per week).
 • 30 vakantiedagen (bij full time dienstverband) en een premium vrij pensioen. 

Informatie en Sollicitatie
Heb je interessse in deze vacature of heb je vragen, dan kun je contact opnemen met Nicole Ouwehand - Notarieel Jurist (020-5208924) of Maxime Schram-de Boorder - Juridisch Medewerker Nalatenschappen (020-5208746).

Als je denkt dat je geschikt bent voor deze vacature, reageer dan direct via de 'Apply' button en upload jouw CV voorzien van Motivatie in 1 document.

Deadline voor jouw sollicitatie is 24 february 2019.

Interview ingepland : in de week van 4 maart 2019

Informatie over Artsen zonder Grenzen

Artsen zonder Grenzen is een onafhankelijke, medische noodhulporganisatie die wereldwijd mensen helpt, ongeacht hun afkomst, religie of politieke overtuiging. Voorop staat het redden van levens en het verlenen van medische hulp aan slachtoffers van rampen, oorlogen en epidemieën. Door eigen teams te sturen (artsen, verpleegkundigen en andere......
Lees meer over Artsen zonder Grenzen

Artsen zonder Grenzen
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Financieel administratief medewerkers - 40 uur - Rotterdam

  Vandaag geplaatst door XL Studenten Uitzendbureau

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar toppers in de financiële administratie! Als financieel medewerker maak je onderdeel uit van de financiële afdeling en samen met collega’s ga je het creditmanagementproces met het debiteuren- en crediteurenbeheer ondersteunen. In deze functie bestaat je takenpakket onder andere uit het verwerken van financiële mutaties in de dossieradministratie en het vastleggen van afspraken en handelingen in het huidige systeem. Je houdt je bezig met...

  XL Studenten Uitzendbureau
 • Fulltime medewerker verkoopadministratie bij internationaal bedrijf in Amsterdam

  Eergisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Dit internationaal bedrijf verkoopt en levert wereldwijd non-food producten aan andere bedrijven. Deze groothandel is op zoek naar medewerkers verkoopadministratie die zowel de Nederlandse als Duitse taal perfect beheersen. Hierdoor lever jij een bijdrage aan de verkoop en levering van de producten aan alle Duitstalige klanten. Hoe?  Jij stelt offertes op en verstuurt samples. Daarnaast verwerk jij orderbevestigingen en productspecificaties. Ook onderhoud jij...

  YoungCapital
 • Fulltime werken als schadebehandelaar en starten in het traineeship

  Eergisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? De functie schadebehandelaar is waarschijnlijk niet het eerste wat bij je opkomt bij het zoeken naar een nieuwe baan. Het klinkt misschien nu nog niet heel spannend, maar deze functie is ontzettend gevarieerd. “Hoe dan? Ik ben dan waarschijnlijk alleen maar administratief werk aan het doen, saai dus”, dit is wat je misschien denkt. Well, you’re wrong! Jij bent namelijk het eerste aanspreekpunt voor klanten als ze schade hebben gereden. Check hieronder...

  YoungCapital
 • Start direct als administratief medewerker voor een bekende groothandel in Amsterdam-Duivendrecht

  Eergisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Voor een bekende groothandel in Amsterdam zijn wij op zoek naar een administratief medeweker die 3 dagen in de week beschikbaar is en minimaal inzetbaar is tot eind mei. Je gaat gegevens verwerken en invoeren in excel om zo een overzicht te geven over hoe bepaalde assortimenten cijfermatig worden bekeken. Bovendien maak je voor de managers rapportages op basis van verschillende systemen. Het is dus heel belangrijk dat je secuur werkt en gevoel hebt voor cijfers....

  YoungCapital
 • Tijdelijk administratief medewerker (2-3 mnd) met kennis van SAP in Amstelveen

  Eergisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Onze opdrachtgever is een groot, Amerikaans farmaceutisch bedrijf en is gevestigd in Amstelveen. Er ligt flink wat achterstallig werk op de crediteurenadministratie, en daar ga jij als tijdelijk administratief medewerker wat aan doen. Samen met de chief accountant ga je deze backlog wegwerken. De facturen moeten naar de centrale administratie in Boedapest, maar die moeten eerst gesorteerd worden, en wanneer bepaalde informatie niet compleet is ga jij het...

  YoungCapital

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank