Het Marnix / Stichting SpACe

Amsterdam, Noord-Holland


Bedrijfsinformatie Het Marnix / Stichting SpACe

Het Marnix / Stichting SpACe Het Marnix is een modern, multifunctioneel sportcentrum in het hart van Amsterdam. Op de plek waar eerst het oude Marnixbad stond, staat sinds 2006 een nieuw complex waar jong en oud kunnen sporten en ontspannen.
Twee zwembaden, een grote sporthal, een Spa & Health club en een grand café onder één dak.
Je kunt hier zwemmen langs het water van de Singelgracht, spinnen met uitzicht op de Jordaan, bijkomen in de sauna of op het dakterras, en na alle inspanning wat eten en drinken bij Gezond.
Je fiets of bromfiets stal je ondertussen veilig in de kelder, waar ook reparaties gedaan worden. En wie liever de tram pakt na een pittige work-out zit goed: Tramlijn 3 en 10 stoppen pal voor de deur en bus 18 en 21 stoppen op 5 minuten loop afstand.

Adresgegevens

Het Marnix / Stichting SpACe
Marnixplein 1
Amsterdam, Noord-Holland
http://www.hetmarnix.nl
020-5246000

2 Vacatures van Het Marnix / Stichting SpACe

Hieronder vindt u alle vacatures geplaatst door Het Marnix / Stichting SpACe.

 • Recepioniste in een sportbedrijf (bijbaan)

  Plaatsingsdatum: 15-10-2018
  Plaats: Amsterdam
  Dienstverband: Bijbaan

   Wij zoeken een hulpkracht voor de receptie Dat is weer eens wat anders dan een bijbaan in een winkel of in de horeca naast je studie. Wij zoeken een leuke hulpkracht (m/v) voor avonden, weekenden en vakanties voor...

  Topbaan
 • Horeca medewerker (m/v) in een sportbedrijf

  Plaatsingsdatum: 01-10-2018
  Plaats: Amsterdam
  Dienstverband: Vast contract

  Café Het Marnix is de bruisende horecagelegenheid die het middelpunt vormt van sportlocatie Het Marnix.  Zwemmers, sporters, gasten uit de buurt, bezoekers van evenementen en diverse feesten, we ontvangen...

  Topbaan

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank