Careermaker

Diemen, Noord-Holland


Bedrijfsinformatie Careermaker

Careermaker Landelijke personeelsintermediair

Careermaker is een landelijke personeelsintermediair die gespecialiseerd is in de diensten uitzenden, werving & selectie, detacheren, payrolling en executive search. In 2000 heeft directeur Martijn de Jong de eerste vestiging geopend in Rotterdam. Inmiddels is Careermaker gegroeid naar vijf vestigingen.

Carrière en persoonlijke ontwikkeling

Als intermediair zijn wij actief binnen de vakgebieden Office, Telecom, Techniek,Transport & Logistiek en Safety Services. Maar Careermaker is meer dan een leverancier van vakbekwame arbeidskrachten. We bieden opdrachtgevers niet alleen kennis en vakbekwaamheid, maar denken als partner mee over oplossingen voor uw organisatie. Kandidaten en interne medewerkers worden door ons begeleid in hun persoonlijke ontwikkeling en geholpen om daadwerkelijk een stap vooruit te zetten in hun carrière.

Duurzame relaties

Bij Careermaker staan de ambities van de klant centraal. Wij streven naar een duurzame relatie, met zowel werkgevers als werknemers. In 2011 zijn wij onder andere vanwege de hulpvaardigheid, service en deskundigheid van het personeel en de snelheid van het vinden van een passende baan uitgeroepen tot MKB Uitzendbureau van het Jaar .

Adresgegevens

Careermaker
Dalsteindreef 141
Diemen, Noord-Holland
http://careermaker.nl/
020 – 751 17 60

Geen Vacatures van Careermaker

Careermaker heeft nog geen vacatures geplaatst.

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank