Dunkin' Donuts Nederland

Amsterdam, Noord-Holland


Bedrijfsinformatie Dunkin' Donuts Nederland

Dunkin' Donuts Nederland Met ruim 12.000 stores wereldwijd is Dunkin' Donuts een succesvol merk. Dunkin' Donuts is dé wereldleider in banketbakkerijproducten, gespecialiseerd in de Amerikaanse Donut. Begin 2017 is de eerste Dunkin' Donuts store in Nederland geopend. Inmiddels zijn de eerste stores geopend en staat Dunkin' Donuts op het punt om de rest van Nederland te veroveren.

Kom het team van Dunkin’ Donuts versterken en maak deel uit van dit wereldwijde succesverhaal. Wij zijn altijd op zoek naar hardwerkende en vriendelijke talenten. Ben jij geïnteresseerd in een van “the sweetest jobs in town”?

Adresgegevens

Dunkin' Donuts Nederland
Rokin 134
Amsterdam, Noord-Holland
http://www.dunkindonuts.nl/

2 Vacatures van Dunkin' Donuts Nederland

Hieronder vindt u alle vacatures geplaatst door Dunkin' Donuts Nederland.

 • Productiemanager Dunkin' Donuts | Amsterdam (Zuid Oost)

  Plaatsingsdatum: 12-02-2018
  Plaats: Amsterdam Zuidoost
  Dienstverband: Tijdelijk contract

   Met ruim 12.000 stores wereldwijd is Dunkin' Donuts een succesvol merk. Begin 2017 is de eerste Dunkin' Donuts store in Nederland geopend. Inmiddels zijn er meerdere stores geopend in Amsterdam, Utrecht en Hilversum...

 • Storemanager Dunkin' Donuts | Amsterdam

  Plaatsingsdatum: 12-02-2018
  Plaats: Amsterdam

  Met ruim 12.000 stores wereldwijd is Dunkin' Donuts een succesvol merk. Begin 2017 is de eerste Dunkin' Donuts store in Nederland geopend. Inmiddels zijn er meerdere stores geopend in Amsterdam, Utrecht en Hilversum en...

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank