Gooiland Beveiliging B.V.

Eemnes, Utrecht


Bedrijfsinformatie Gooiland Beveiliging B.V.

Gooiland Beveiliging B.V. Dé specialist op het gebied van beveiliging

Al 23 jaar dé specialist op het gebied van beveiliging van de particuliere en zakelijke markt in de regio het Gooi. Deze regio loopt van Weesp tot Soest en alle woonplaatsen die binnen dit gebied vallen. Wij zijn groot geworden door onze persoonlijke aanpak, onze service gerichte, dienstverlenende aanpak, we komen echt onze afspraken na en hebben een ServiceDesk die 24/7 persoonlijk bemand is. Dus altijd persoonlijk contact met medewerkers die op de hoogte zijn van de situatie van uw pand.

Adresgegevens

Gooiland Beveiliging B.V.
Bramenberg 3a
Eemnes, Utrecht
http://www.gooilandbeveiliging.nl
035 5259918

1 Vacature van Gooiland Beveiliging B.V.

Hieronder vindt u alle vacatures geplaatst door Gooiland Beveiliging B.V..

  • Object beveiliger - Mobiel surveillant

    Plaatsingsdatum: 02-11-2017
    Plaats: Eemnes

    Door uitbreiding van onze werkzaamheden zowel in de mobiele surveillance als object beveiliging, zoeken wij enthousiaste en betrokken beveiligers die het prettig vinden om voor een no-nonsens bedrijf te werken waarbij de mens centraal staat en zeker geen nummer is! Op dit moment hebben wij vacatures voor een ervaren object beveiliger en ervaren mobiele surveillant Bekijk deze baan

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank

Statistieken

  • Aantal banen: 2.461
  • Aantal bedrijven: 110
  • Aantal CV's: 320