Zorgwerk

Rotterdam, Zuid-Holland


Bedrijfsinformatie Zorgwerk

Zorgwerk Het land van de zorg is onze wereld. Waar iedereen even belangrijk is. Aandacht soms van levensbelang is. En een praatje een prima medicijn. In het land van de zorg ben je nodig. Meer dan waar ook. Soms ben je de beste vriendin. Soms de laatste strohalm.


Zorgwerk is een organisatie die talent weet aan te trekken, te ontplooien en te waarderen. Wil jij ook aan de slag op een vestiging of het hoofdkantoor van Zorgwerk?

Wij zijn altijd op zoek naar professionals, starters en stagiaires met een HBO/WO denkniveau die hun passies voor de zorg, arbeidsbemiddeling en innovatie willen combineren.

Adresgegevens

Zorgwerk
Haringvliet 98
Rotterdam, Zuid-Holland
https://www.zorgwerk.nl/
010-2826590

1 Vacature van Zorgwerk

Hieronder vindt u alle vacatures geplaatst door Zorgwerk.

  • BSO/KDV Pedagogisch Medewerker, Weesp

    Plaatsingsdatum: 29-07-2017
    Plaats: Weesp

    Voor verschillende BSO in omgeving Mijdrecht, Abcoude, Weesp en Diemen zijn wij op zoek naar pedagogisch medewerkers. We hebben verschillende vacatures openstaan, waarbij je of op één specifieke BSO locatie staat of...

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank