Equipe Zorgbedrijven Nederland B.V.

Eindhoven, Noord-Brabant


Bedrijfsinformatie Equipe Zorgbedrijven Nederland B.V.

Equipe Zorgbedrijven Nederland B.V. Wij zijn een zelfstandige groep van gespecialiseerde klinieken, gevestigd door heel Nederland. Patiënten kunnen bij ons terecht voor zowel verzekerde als onverzekerde zorg. Wij kennen geen lange wachttijden, bieden uitstekende voorlichting en is er veel aandacht voor goede nazorg.

Maar het belangrijkste is toch wel dat wij zorg leveren van aantoonbaar betere kwaliteit. Onze teams van ervaren specialisten geven elke dag net dat beetje meer, en dat zorgt voor een beter resultaat.

Slimmer, beter en vriendelijker: daar werken wij aan, samen met zorgverzekeraars, verwijzers en leveranciers. Want beter worden doe je samen.

Adresgegevens

Equipe Zorgbedrijven Nederland B.V.
Flight Forum 130
Eindhoven, Noord-Brabant
http://www.equipezorgbedrijven.nl/
088 - 7785200

1 Vacature van Equipe Zorgbedrijven Nederland B.V.

Hieronder vindt u alle vacatures geplaatst door Equipe Zorgbedrijven Nederland B.V..

 • Flebologen M/V

  Plaatsingsdatum: 07-11-2017
  Plaats: Amsterdam
  Dienstverband: Freelance

  Voor de vestigingen Amsterdam, Haarlem en Hilversum zijn wij op zoek naar: Flebologen M/V (parttime 0,2-0,4 FTE) In deze functie werk je nauw samen met de vaatlaborant en de vaatchirurg en ben je verantwoordelijk voor: Het adviseren van patiënten; Het voeren van intakegesprekken en consulten; Het (doen) uitvoeren van flebologische werkzaamheden; Het controleren van patiënten na... Bekijk deze baan

  Topbaan!

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank

Statistieken

 • Aantal banen: 2.461
 • Aantal bedrijven: 110
 • Aantal CV's: 320