Equipe Zorgbedrijven Nederland B.V.

Eindhoven, Noord-Brabant


Bedrijfsinformatie Equipe Zorgbedrijven Nederland B.V.

Equipe Zorgbedrijven Nederland B.V. Wij zijn een zelfstandige groep van gespecialiseerde klinieken, gevestigd door heel Nederland. Patiënten kunnen bij ons terecht voor zowel verzekerde als onverzekerde zorg. Wij kennen geen lange wachttijden, bieden uitstekende voorlichting en is er veel aandacht voor goede nazorg.

Maar het belangrijkste is toch wel dat wij zorg leveren van aantoonbaar betere kwaliteit. Onze teams van ervaren specialisten geven elke dag net dat beetje meer, en dat zorgt voor een beter resultaat.

Slimmer, beter en vriendelijker: daar werken wij aan, samen met zorgverzekeraars, verwijzers en leveranciers. Want beter worden doe je samen.

Adresgegevens

Equipe Zorgbedrijven Nederland B.V.
Flight Forum 130
Eindhoven, Noord-Brabant
http://www.equipezorgbedrijven.nl/
088 - 7785200

2 Vacatures van Equipe Zorgbedrijven Nederland B.V.

Hieronder vindt u alle vacatures geplaatst door Equipe Zorgbedrijven Nederland B.V..

 • Secretaresse Equipe Zorgbedrijven Amsterdam

  Plaatsingsdatum: 02-10-2018
  Plaats: Amsterdam

  Een uitdagende functie met veel ruimte voor initiatief binnen onze vestiging Amsterdam. In deze zelfstandige functie ben je het eerste aanspreekpunt voor cliënten en artsen. Je geeft telefonisch informatie aan...

 • Recovery Verpleegkundige

  Plaatsingsdatum: 28-08-2018
  Plaats: Amsterdam

  Werkzaamheden: Je begeleidt cliënten binnen de kliniek en haar merken (Velthuis kliniek, Xpert Clinic en Helder kliniek) voor, tijdens en na de ingreep. Je voert zelfstandig controles uit.

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank