Onze Leerkracht

Rotterdam, Zuid-Holland


Bedrijfsinformatie Onze Leerkracht

Onze Leerkracht Onze Leerkracht is specialist in het bemiddelen van onderwijsprofessionals naar leuke en uitdagende vacatures.
Of je nu aan de slag wilt met uitzicht op een dienstbetrekking of juist verschillende werkervaring op wilt doen in tijdelijke banen bij verschillende onderwijsinstellingen. Dankzij ons brede netwerk hebben we de leukste vacatures voor zowel starters als ervaren docenten. Jouw ontwikkeling, ambitie en carrièrekansen staan bij ons voorop. Wij geven je tijd en de ruimte om te ontdekken wat het beste bij jou past. Meer weten?

Adresgegevens

Onze Leerkracht
Bahialaan 602-A
Rotterdam, Zuid-Holland
http://www.onzeleerkracht.nl/
010 202 09 71

2 Vacatures van Onze Leerkracht

Hieronder vindt u alle vacatures geplaatst door Onze Leerkracht.

 • Accountmanager Onderwijs

  Plaatsingsdatum: 11-07-2018
  Plaats: Purmerend
  Dienstverband: Vast contract

  Je werkt nauw samen met de Recruiter Onderwijs, die het contact legt met diverse docenten. Als Accountmanager Onderwijs weet jij als geen ander de scholen aan je te binden en de behoeften te inventariseren. Samen met de...

 • Corporate Recruiter Parttime

  Plaatsingsdatum: 14-06-2018
  Plaats: Purmerend
  Dienstverband: Vast contract

  Als Corporate Recruiter is geen dag hetzelfde! De verantwoordelijkheden liggen hoog en je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid. Je bent verantwoordelijk voor de werving & selectie van ons intern personeel. Je...

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank