Employment Services namens de Rietveld Academie

Amsterdam, Noord-Holland


Bedrijfsinformatie Employment Services namens de Rietveld Academie

De Gerrit Rietveld Academie is een zelfstandige hogeschool voor beeldende kunst en vormgeving met rond de 1.000 studenten en ca. 275 medewerkers (=100 fte). Met een percentage van meer dan 50 % buitenlandse studenten uit vele landen vindt het onderwijs plaats in een internationale context. Aan de academie zijn zo'n tweehonderd docenten verbonden die allen werkzaam zijn in een parttime dienstverband en daarnaast zelfstandig kunstenaar of vormgever zijn.

De dagelijkse leiding van de academie is in handen van het College van Bestuur die samen met de directeuren Bachelor, Master en Bedrijfsvoering het MT vormt. Zij worden ondersteund door een compacte staf bestaande uit een secretariaat, twee beleids-medewerkers, Personeelszaken, Financiële Zaken, Facilitaire zaken en Studentenzaken.

Adresgegevens

Employment Services namens de Rietveld Academie
Frederik Roeskestraat 96
Amsterdam, Noord-Holland
http://www.employmentservices.nl

Geen Vacatures van Employment Services namens de Rietveld Academie

Employment Services namens de Rietveld Academie heeft nog geen vacatures geplaatst.

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank