Novita Uitzendbureau

Beverwijk, Noord-Holland


Bedrijfsinformatie Novita Uitzendbureau

Novita Uitzendbureau Novita is een jonge, dynamische en betrouwbare organisatie en heeft als doel op professionele wijze werkgevers en kandidaten, op een transparante, integere en toekomstgerichte wijze, op het gebied van personeelsvoorziening met elkaar in balans te brengen.

Novita stelt met name in de bouw, technische & industriële sector kandidaten ter beschikking. Met de jaren hebben wij ons op het gebied van industriële reiniging gespecialiseerd. Ten behoeve van onze inleners, die industriële reiniging als corebusiness hebben, hebben wij een pool van ervaren industriële reinigers opgebouwd. Deze pool kunnen wij ad-hoc, projectmatig en op detacheringsbasis inzetten. Wij geven met veel enthousiasme op basis van no-nonsens mentaliteit invulling aan ons werk. Het nakomen van gemaakte afspraken met inleners en een goede persoonlijke zorg voor onze uitzendkrachten is onze kracht.

Adresgegevens

Novita Uitzendbureau
Zeestraat 42
Beverwijk, Noord-Holland
http://www.novita-uitzendbureau.nl
(0251) 230 267

1 Vacature van Novita Uitzendbureau

Hieronder vindt u alle vacatures geplaatst door Novita Uitzendbureau.

 • Veelzijdig Technisch & Offshore Gerelateerd Opleidingstraject

  Plaatsingsdatum: 18-01-2018
  Plaats: Beverwijk
  Dienstverband: Vast contract

   Als jij de juiste en gedreven instelling hebt dan leiden we je graag op tot Industrieel Reiniger / Cleaner. Aan de hand van een op maat gericht programma, die bestaat uit het behalen van diverse vakgerelateerde certificaten en diverse trainingen, word je opgeleid tot Vakman industrieel reinigen. Ook bestaat de mogelijkheid om op termijn je vrachtwagenrijbewijs te halen. Wij zorgen er graag voor, samen met jou,... Bekijk deze baan

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank

Statistieken

 • Aantal banen: 2.231
 • Aantal bedrijven: 105
 • Aantal CV's: 294