HighCare / AmbuCare B.V.

Bergen op Zoom, Noord-Brabant


Bedrijfsinformatie HighCare / AmbuCare B.V.

HighCare / AmbuCare B.V. HighCare/AmbuCare is dé partner in de zorg voor personeelsoplossingen in kritische functies.

Wij voelen ons betrokken bij de huidige ontwikkelingen in de zorgsector. Door, in de vorm van een partnership, samen te werken met onze opdrachtgevers willen wij onze verantwoordelijkheid nemen in de huidige zorgsector. Wij willen meedenken en oplossingen bieden voor het steeds groter wordende zorgpersoneelstekort.

Dit doen wij door, op verschillende niveaus, personeelsoplossingen te bieden. Wij bieden onze opdrachtgevers zorgprofessionals als oplossing voor (tijdelijke) personeelsproblemen. Onze zorg professionals werken op de IC, OK, SEH, meldkamer en de ambulance en zijn zowel lang als kortdurend inzetbaar. HighCare Management werkt ziekenhuisbreed en richt zich naast de opdrachten in het ziekenhuis ook op de GGZ, Jeugdzorg en de V&VT.

Voor onze professionals zijn wij een goede werkgever. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit en verdere professionalisering van onze professionals. Wij bieden al onze professionals daarom persoonlijke begeleiding en ruime opleidingsmogelijkheden, aangevuld met een goede beloning.

Adresgegevens

HighCare / AmbuCare B.V.
Stationsstraat 40
Bergen op Zoom, Noord-Brabant
http://www.highcare.nu/
0164 610 444

Geen Vacatures van HighCare / AmbuCare B.V.

HighCare / AmbuCare B.V. heeft nog geen vacatures geplaatst.

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank