Werk en Ik Uitzendbureau

Amsterdam, Noord-Holland


Bedrijfsinformatie Werk en Ik Uitzendbureau

Werk en Ik Uitzendbureau Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor functies in de schoonmaak, Logistiek & Transport, evenementenbranche en de administratieve dienstverlening.

Wij bieden goede werkomstandigheden, training en opleiding on the job, leuke collega's en een stimulerende werksfeer.

Pas je in ons profiel en ben je op zoek naar een baan? Bij ons kun je direct aan het werk.

Werk & IK zorgt voor een juiste match tussen u en uw tijdelijke medewerkers. Wij leveren een compleet dienstenpakket waarmee wij in uw behoefte aan (tijdelijk personeel) kunnen voorzien op het gebied van uitzenden, detachering, detavast constructies, Werving & Selectie en payrolling.

Adresgegevens

Werk en Ik Uitzendbureau
Contactweg 129
Amsterdam, Noord-Holland
http://www.werk-ik.nl
020-5814006

Geen Vacatures van Werk en Ik Uitzendbureau

Werk en Ik Uitzendbureau heeft nog geen vacatures geplaatst.

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank