VONQ BV

Rotterdam, Zuid-Holland


Bedrijfsinformatie VONQ BV

VONQ plaatst online vacatures op de juiste plek. Heel simpel: wij geven per vacature advies over de mix van vacaturesites die het beste werkt. Een advies dat niet zomaar uit de lucht komt vallen, maar altijd gebaseerd is op gedegen onderzoek. Vervolgens plaatsen we de vacature en kunnen wij reacties desgewenst ook nog voor je filteren. VONQ is niet zomaar een doorgeefluik voor vacatures, maar denkt continu kritisch met je mee. En dat heeft een hoop voordelen:

Effectief Een vacature plaatsen via VONQ is effectief. Want welke vacaturesite levert nu de juiste kandidaten? Wij weten precies waar je moet zoeken voor de juiste kandidaat.

Door innovatieve meetgegevens weten we hoe de verschillende vacaturesites presteren en waar kandidaten zoeken. En dat delen we graag met je.

Voordelig We adviseren altijd een pakket met een combinatie van generieke en specifieke ’niche’-sites. Wij hebben aantrekkelijke afspraken kunnen maken met de vacaturesites. Bovendien is het vinden van een kandidaat via VONQ al snel vele malen voordeliger dan via een werving- en selectiebureau.

Eenvoudig We nemen je een hoop werk uit handen. Bij VONQ vul je eenmalig in wat je zoekt en wij zorgen ervoor dat de vacature binnen één werkdag online staat. Je hoeft je dus niet bij iedere vacaturesite opnieuw aan te melden en geloof ons: dat scheelt tijd.

Adresgegevens

VONQ BV
Westblaak 175
Rotterdam, Zuid-Holland
http://www.vonq.nl
010 2014 800

1 Vacature van VONQ BV

Hieronder vindt u alle vacatures geplaatst door VONQ BV.

  • BAM Infra Energie & Water

    Plaatsingsdatum: 21-05-2019
    Plaats: Amsterdam
    Dienstverband: Vast contract

    Aankomend Monteur Water regio Noord Holland Buiten werken aan Transportleidingen Water voor Amsterdam en omstreken is een geweldige uitdaging! Jij zorgt, samen met je collega’s, ervoor dat duizenden huishoudens...

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank