Stichting Brentano Amstelveen

Amsterdam, Noord-Holland


Bedrijfsinformatie Stichting Brentano Amstelveen

Stichting Brentano Amstelveen Brentano is gespecialiseerd in wonen, zorg en dienstverlening aan ouderen in Amstelveen. In deze gemeente doen wij dit al ruim veertig jaar en onze ervaring gaat terug tot 1825. In dat jaar opende het eerste Oudemannenhuis van 'Stichting Brentano's Steun des Ouderdoms' de deuren aan de Amsterdamse Herengracht.
Nu leveren we met ruim 600 medewerkers en 400 vrijwilligers in verschillende disciplines goede kwaliteit van zorg (geheel volgens de normen voor verantwoorde zorg) en speciaal voor ouderen ontwikkelde diensten en services.

Adresgegevens

Stichting Brentano Amstelveen
Populierenlaan 21
Amsterdam, Noord-Holland
http://www.brentano.nl
020-6419351

2 Vacatures van Stichting Brentano Amstelveen

Hieronder vindt u alle vacatures geplaatst door Stichting Brentano Amstelveen.

 • Sociaal Cultureel Werker

  Plaatsingsdatum: 26-09-2019
  Plaats: Amstelveen

  Is werken met ouderen je passie? Heb je een goed inlevingsvermogen en vind je het belangrijk om mensen een prettige dag te bezorgen? Wil je graag je vak uitoefenen op een hoog niveau, ben je een echte teamspeler en goed in...

  Topbaan
 • Verpleegkundige in de thuiszorg

  Plaatsingsdatum: 25-09-2019
  Plaats: Amstelveen

  Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor o.a.: de vakinhoudelijke ontwikkeling voor de verpleegkundige zorg in het team; vaststellen van de zorgbehoefte, stelt verpleegkundige diagnose (formulering...

  Topbaan

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank