Flanderijn Gerechtsdeurwaarders BV

Rotterdam, Zuid-Holland


Bedrijfsinformatie Flanderijn Gerechtsdeurwaarders BV

Flanderijn Gerechtsdeurwaarders BV Over Flanderijn

Flanderijn behoort tot de top drie van Nederlandse incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisaties. Het bedrijf dat sinds de oprichting in 1948 zetelt in Rotterdam is de laatste 10 jaar fors gegroeid. Inmiddels heeft het vestigingen in Almere, Antwerpen, Apeldoorn, Appingedam, Bergen op Zoom, Den Haag, Dordrecht, Driebergen, Gouda, Haarlem, Heerenveen, Maastricht, Roggel, Rotterdam, Tilburg, Venray en Winschoten.
Flanderijn beweegt zich op een breed terrein van incasso, moeilijk inbare vorderingen en betalingsbeheer. De organisatie biedt een landelijke dienstverlening vanuit deze kantoren. In totaal werken er meer dan 600 medewerkers waaronder gerechtsdeurwaarders, toegevoegd–kandidaat-gerechtsdeurwaarders, juristen, (senior) incasso- medewerkers en facilitaire medewerkers. Dit betekent dat Flanderijn zowel in het minnelijke als het gerechtelijke traject haar opdrachtgevers landelijke dekking biedt.
Flanderijn kent een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers waaronder overheidsinstanties, zorgverzekeraars, financiële dienstverleners, woningverhuurders, energiemaatschappijen, MKB, kinderopvang en advocaten.

Adresgegevens

Flanderijn Gerechtsdeurwaarders BV
's Gravendijkwal 134
Rotterdam, Zuid-Holland
http://www.flanderijn.nl
088-2092444

Geen Vacatures van Flanderijn Gerechtsdeurwaarders BV

Flanderijn Gerechtsdeurwaarders BV heeft nog geen vacatures geplaatst.

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank