PHP developer met Symfony 2 kennis gezocht bij groot (130 man) bedrijf in centrum Amsterdam!

Baan gegevens

 • Bedrijf: PHP Professionals
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 07-09-2013
 • Werkniveau: MBO, HBO
 • Werkervaring: 3 t/m 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Deze vacature is inmiddels vervuld. Hierdoor is het niet meer mogelijk om een reactie te versturen naar aanleiding van deze vacature. Klik hier om naar nieuw geplaatste Banen Amsterdam te zoeken

Algemene omschrijving

Wij zijn op zoek naar een PHP specialist met goede kennis van het Symfony 2 framework.

Ben jij expert in PHP en wil je werken in een groot bedrijf dat gevestigd is in het centrum van Amsterdam? Wil je werken in een enthousiast IT team van 15 man en sparren met andere developers? Lees dan verder!

Je komt te werken in het IT team dat bestaat uit 15 medewerkers waarvan 5 ambitieuze PHP Developers. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 30 jaar.

Door de sterke groei de afgelopen tijd zijn ze nu op zoek naar iemand die een flinke dosis PHP kennis met zich meebrengt en veel ervaring heeft aan de back-end. Binnen het bedrijf werken ze middels de Agile / SCRUM methode en het Symfony 2 framework. Kennis hiervan is een zeer sterke pre.

De functie zelf is ontzettend uitdagend en brengt genoeg afwisseling met zich mee. Voorbeelden zijn; het bouwen van website- en landingspages, tools, inlogsystemen en er bestaat een plan om voor de afdeling sales een ‘sales-platform’ te ontwikkelen. Etcetera.

Gestelde eisen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • 3 – 5 jaar relevante werkervaring met PHP / OOP;
 • Aantoonbare kennis van MySQL, HTML, Javascript, CSS;
 • Ervaring met MVC / Symfony 2
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken aan complexe projecten.

Uren

40

Informatie over PHP Professionals

Het bedrijf is gevestigd op een ontzettend mooie locatie in het centrum van Amsterdam (Vijzelstraat).

PHP Professionals
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Helpdeskmedewerker Ziggo (parttime)

  Gisteren geplaatst door Luba Uitzendbureau

  Ben jij servicegericht, heb je een commerciële instelling en ben je minimaal 18 uur per week beschikbaar en weet jij alles over digitaal tv-kijken, telefoonaansluitingen en internet? Solliciteer voor een (bij)baan op het project Ziggo in Almere! Je ondersteunt klanten met vragen, storingen en klachten over digitale televisie, internet en telefonie van Ziggo. Jij biedt optimale dienstverlening aan de klant, zowel telefonisch als per mail. Je bent technisch en kunt incidenten, storingen en...

  Luba Uitzendbureau
 • Junior Software Engineer te Almere

  Gisteren geplaatst door Unique Almere-Stad

  Als junior Software Engineer help je mee in het team met het uitvoeren van grote projecten of voer je kleinere opdrachten zelf uit onder begeleiding van een senior Software Engineer. Wij programmeren in ASP.NET C#, zowel voor web als Windows, in Visual Studio. Voor de data maken wij gebruik van Microsoft SQL. Daarnaast ben je het eerste interne aanspreekpunt voor collega's betreft systeembeheer. Je beheert de backupservers en wisselt de tapes. Je hebt hiervoor de ondersteuning van het team.

  G.us
 • Software Tester

  Gisteren geplaatst door MAIN Energie

  Software Tester (40 uur) Vind jij het een uitdaging om een testomgeving door te ontwikkelen? Ben je enthousiast over je vakgebied en wil je je ontwikkelen in Agile-testen en testautomatisering? Wil je bovendien bij een no-nonsense, ambitieus en groeiend bedrijf werken? Lees dan snel verder! De functie Als Software Tester ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de software voor onze Business. Je werkt zelfstandig vanuit ons kantoor in Amsterdam samen met een klein team ontwikkelaars....

  ICTerGezocht
 • Teamleider Datacom-Telecom

  Gisteren geplaatst door Gemeente Amsterdam Dienst ICT

  Bij Dienst Informatie- en Communicatietechnologie zijn wij op zoek naar een ervaren en gedreven Teamleider Datacom-Telecom Tijdelijke baan, voor de duur van 3 jaar, voor 36 uur per week Ben jij ontwikkelingsgericht en sterk in samenwerken? Ken je de marktontwikkelingen op het gebied van netwerken en/of telefonie, en heb je een visie hoe je daarmee om moet gaan? Heb je ervaring in een vergelijkbare functie met eenzelfde complexiteit? En ben je in staat om binnen een sterk veranderende...

 • Tester (driver)

  Eergisteren geplaatst door ASA Young Professionals Amsterdam Zuid-Oost

  Je bent werkzaam als testdriver waarbij je de nieuwe navigatie software functioneel gaat testen. Dit doe je door actief de nationale en internationale wegen op te gaan met test appartuur om de soft- en hardware ''on the road'' te testen. Je werkt hierin nauw samen met een andere testdriver, je bent altijd met z'én tweeen op pad. Je werkt 4 dagen in de week en je bent minimaal 1 jaar beschikbaar.

  G.us

AmsterdamVacatureBank.nl - Dé Vacaturebank voor werkzoekenden in Amsterdam

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Statistieken

 • Aantal banen: 1.579
 • Aantal bedrijven: 249
 • Aantal CV's: 11.784